diy HID-lampor

diy HID-lampor

HID ljus kit källor överflöd på Internet för att konvertera nästan alla fordon till Xenon gas ljus. Komplett kit innehåller HID lamporna själva, den förkopplingsdon för att reglera de elektriska flödet och selar för att ansluta systemet till fordonets kraftförsörjning. Starka varumärken är Phllips och Osram (tidigare Sylvania). Färgtemperaturer och därför färger kan variera från gult till nyanser av blått, men närmast dagsljus är oftast bäst

HID är en grönare belysningslösning

spara på batteriet. HID-lampor förbrukar en tredjedel kraften i halogenlampor, som också befann sig en förbättring från deras strålkastare föregångare. De utgång tre gånger belysningen av halogener samtidigt och kommer i allmänhet i livet i bilen. Deras svallande popularitet har många kvalitet som säljer de stora märkena som Osram och Philips för praktiskt taget varje bil, lastbil eller van.

Nr Filament Förbättrar Allt

Get the real thing. Real högintensiva-Discharge (HID) lyser, alias xenonljus, är uppkallad efter den primära ädelgas som tar plats i glödtrådens i halogenstrålkastare. På grund av detta, HID lampor senaste två till tre gånger längre än något ljus tidigare. HID-lampor också ge mer enhetlig ljusintensitet, förbättra mörkerseende och erbjuda ökad säkerhet för förare och andra fordon likadana.

Copycat Lights är inte bra

Undvik tonade halogenlampor. De stigande populariteten för HID-lampor har orsakat en del tillverkare att ljus kappa halogen med en blå nyans. Vissa tredjepartstillverkare hävdar att de är en av de stora märkena, men inte är det. Andra använder mer billigt material i både glödlampan och ballast konstruktion. Det finns så mycket val på webben nu bör alla kunna få bästa kvalitet HID lösning med lite forskning.

Färgtemperaturer och Daylight

Välj HID strålkastare färg. HID-lampor är klassade i grader Kelvin. Detta är ett mått på ljus i filmindustrin, vilket är lärorikt att färgerna på HID lampor. Högre temperaturer upp till 12. 000 k ta på sig en lila nyans, rumpa högre färgtemperaturer inte motsvara mer synlighet. Biltillverkare att utrusta bilar med 4100K till 4300K HID lampor. Dessa färgtemperaturer ger de mest dagsljus-liknande ljus. Lägre färgtemperatur (3000K) fram en guld-gul nyans, som visas i dimljus.


Relaterade artiklar


hur du tar bort lukt hålighet vax
hur man installerar en distributör
hur man reparera en tändkabeln
Tecumseh felsökning
hur man spola kylaren i min 1994 Dodge Intrepid
california bil smog krav
hur du hittar bränslefiltret på en Ford Taurus
hur man reparera en serpentin bälte på en 2001 Nissan Altima
hur du installerar en bränslefilter på en 1987 4runner
hur man byter en stuga luftfilter i en 1997 Dodge Ram