hur du ändrar strålkastare av ett 2000 husvagn

hur du ändrar strålkastare av ett 2000 husvagn

I 2000 års Dodge Caravan är utrustad med en 9007 dubbla balk glödlampan. Den dubbla-beam glödlampa omfattar både halvljuset och helljuset lyser i en enda glödlampa. När strålkastare misslyckas på din husvagn, ändra lampan direkt. Köpa en ersättare lampa på en Dodge återförsäljare eller bildelar lagra och ändra det hemma på några minuter

Du behöver:. .
Domkraft och pallbockar
Spackelspade.
Bomull trasor.


1.
Höj huven på din husvagn och lyft den stång. Strömkabeln kopplas bort från ditt Caravans strålkastare församling genom att greppa kontakten och dra tillbaka mot motorrummet.
2.
Vrid låsringen på baksidan av Caravans strålkastare moturs. Ta bort det från strålkastare montering. Ta tag i glödlampan, och skjut tillbaka ut ur församlingen.
3.
Sätt den nya lampan i ljuset församling. Position lökens låsringen på baksidan av Caravan ljusa montering och vrid den medsols för att låsa den på plats.
4.
Tryck den elektriska anslutningen tillsammans på baksidan av ljuset församlingen. Upprepa proceduren på den andra strålkastare vid behov. Stäng huven på din husvagn och testa ljusen.


Relaterade artiklar


hur ändrar spaken blinkers på en 88 Camaro
instruktioner för ett papper logg maker
hur du justerar strålkastarna på en 2007 Chevy Cobalt
hur du installerar en knacksensorn på en ’96 Nissan Altima
hur man fixar fender rost
hur du installerar en bränslefilter på en Duramax diesel
hur man byter en ljuddämpare rem
hur man rengör EGR ventil på en 2001 lumen
hur man byter bränsle filter på en 2006 vw tdi
hur man byter tändstift på en 2003 toyota corolla