dodge stratus reparation bakljus

dodge stratus reparation bakljus

Reparera en baklykta på din Dodge Stratus kan vara att ändra en glödlampa eller byta ut hela församlingen baklykta. Skador på monteringen kan tillåta vitt ljus att lysa, bländande förare bakom dig. Om glödlampan inte fungerar, kommer chaufförer sannolikt inte vet när du stannar eller svänger, ökar risken för en olycka. Lökarna är tillgängliga från alla Biltema men bakljus församling måste komma från en återförsäljare
1.
Öppna bagageluckan din status och lokalisera öppningen på vänster eller höger sida av lastbilen öppning. Leta ledningsnätet kontakten på svansen lätt montering, skjut den röda låsfliken tillbaka och dra ur kontakten ur församlingen.
2.
Ta bort de tre vingmuttrar från svansen lätt montering, Dra sedan montering av den bakre delen av bilen cirka sex inches. Leta ledningsnätet kontakten på baksidan av bakljus lampfattningen, släpp låsfliken och ta bort kontakten från lampfattningen.
3.
tag i lampfattningen och tur är moturs, dra det sedan rakt ut i församlingen. Ta bort glödlampan ur vägguttaget och ersätta den med en ny glödlampa. Installera lampfattningen i baksidan av baklykta montering och vrid den medsols för att låsa den på plats. Om församlingen ersätts och inte glödlampan, flytta lampan och uttag från den gamla enheten på nytt, sedan fortsätta.
4.
Installera kabelpiskans anslutning på baksidan på svansen glödlampan uttag, sedan anpassa Monteringsstiften på montering med hålen i kroppen. Skjut montering på plats och installera tre vingmuttrar på stiften. Dra åt dem med fingrarna tills monteringen är säker.
5.
Installera kabelpiskans anslutning till baksidan av svansen lätt montering, trycka in den tills låsfliken engagerar. Testa ljuset genom att vrida dem eller trampa på bromspedalen. Stäng stammen.


Relaterade artiklar


hur du justerar spänning drivremmen på en 1998 Plymouth neon
hur du tar bort EGR på en 1988 corvette
hur man rengör sav från en bil
hur man kan kontrollera auto dragstänger
hur man byter en Dodge RAM switch strålkastare
hur du tar bort ett däck med ett hjul låsmutter
hur man ändrar hjullager på en Cheva Malibu klassiker
hur man bygger en motorcykel ram
hur man polera aluiminium hjul & bränsletankar på halv s
koppling & huvudcylinder reparation