hur man startar en kall bil med en hårtork

hur man startar en kall bil med en hårtork

Det är lite värre än att stå i kylan, snön upp till anklarna och kikar under huven på en bil vars motor startar inte över. Om du har möjlighet är det bäst att parkera under en carport-eller ännu bättre, i ett garage-för att hålla ditt fordon skyddas och undvika denna scen helt och hållet. Men om du har fastnat skrapa is och inför en envis motor, kan en enkel hårtork komma till undsättning

Du behöver:.
Hårtork
Förlängningssladd.


1.
Köp en hårtork som fungerar för dig. Det är möjligt att hitta en 12-volt hårtork som kommer att ansluta direkt till en cigarettändare i bilen. Om du planerar att använda denna metod i första hand i din uppfart, en vanlig hårtork med en förlängningssladd som kommer att nå in i garaget kommer att fungera.
2.
Pop huven på bilen och vrid hårtorken på hög värme. Direkt flödet av varm luft över motorn. Håll hårtorken nära, mindre än 12 inches bort från motorn och flytta den fram och tillbaka över motorn.
3.
Fortsätt uppvärmningen av motorn i flera minuter med denna metod. Prova motorn. Om motorn fortfarande inte att vända, upprepa under flera minuter.

Tips och varningar


 • När du får din bil igång, låt den gå flera minuter före avfärd att se till att det inte finns någon kall skada på din bil.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en fläktrem i en Ford F-350 6,0 liter
  hur man byter tändstift på en 1975 mercedes
  hur ändrar automatlåda vätska i en 240sx
  vad betyder ett lastområde av SL på ett lastbilsdäck menar?
  hur man byter kylarvätska i en 2000 Deville
  hur man kan hoppa starta en bilmotor
  hur man byter transmissionsolja 2007 i en Nissan Quest
  hur man byter tändstift på en 2001 Lexus RX300
  hur du tar bort luckan gångjärnstappar på en 2000 S10
  Kalifornien smog check lag