hur du tar bort kolavlagringar

hur du tar bort kolavlagringar

Under livet i bilens motor, bygga avlagringar som orsakar upp konstiga ljud samt en förlust av prestanda. När kolet byggs upp i en motor, kan det påverka bilens livslängd. Med hjälp av en renare för att ta bort kol bygga upp i motorn kommer att rengöra bygga upp och öka livslängden på din motor och alla delar inuti

Du behöver:.
2 burkar Havsskum kol renare
. 1 kan Havsskum spray djup renare.
Långa tratt tunn.
Platt skruvmejsel.
Tång.

Treat till gas och olja


1.
Fyll din bensintank med minst 91 + oktan gas eller högre. Tillsätt en burk Havsskum eller liknande renare, att din bensintank med hjälp av tunna tratt. Detta kommer att hindra renare från spillts på din bil. Kör din bil till ordentligt blanda renare av gas i tanken. Detta kommer att påbörja rengöringsprocessen genom att ta bort byggnaden i din gasledningen och bränsleinsprutningar.
2.
Häll hälften av den andra kan av renare in med din olja. Gör detta när bilen är kall. Detta kommer att påbörja rengöringsprocessen för vevhuset.
3.
Byt olja i bilen efter 100 till 200 miles körning. Överskrid inte 250 miles innan oljebyte. När denna olja ändras är visas tjockare och svartare än vanligt. Detta är normalt efter den här typen av rengöring.

Engine Treatment


1.
Startar bilen och låt den gå på tomgång i 5 till 10 minuter.

2.
Leta upp och koppla ur linjen bromsen booster med din tång och platt skruvmejsel. Konsultera din handbok för lokalisering av denna linje.
3.
Häll två tredjedelar av renare i linje medan bilen är igång. Gör detta långsamt så att din motor inte stall. Lägg den sista tredjedelen snabbt så att motorn inte båset och det finns vissa rengöringsmedel inte i blocket. Din motor och avgas kan röka vissa är detta en normal del av reningsprocessen. Om bilen inte stall, stäng av motorn omedelbart efter tillsättning den sista av de renare och lämna bilen utanför i 15 till 20 minuter.
4.
Leta slangen går in i spjällhus och koppla bort den. Tryck nedåt på gas mixtra, använda något tung att hålla ner den om du är på egen hand.
5.
Spraya djupt Cleanser i gasen samlas och se till att ge inuti en god beläggning. Anslut alla slangar och efter 30 minuter, ta bilen för en 30 minuters bilresa att rensa ut resten av kol.

Tips och varningar


 • Efter denna behandling bör du förvänta dig att se blå rök på baksidan av din bil. Detta är normalt och kommer att försvinna som resten av kol tas bort från din motor.
 • alltid konsultera din instruktionsbok så att du vet var allting finns i din motor.


 • Relaterade artiklar


  vad gör min bils bakre gungning?
  hur man fixar repor på billack
  hur man installerar en EGR ventil på en 1997 Nissan Maxima
  hur man byter ventilkåpan packningar på en BMW 330ci
  hur man byter en 2000 chevy lumen bränslefilter
  hur man fixar en sprucken plast radiator
  tips om bilmekaniker
  hur du tar bort bil-fett från mattor
  hur man läser felkoder på 1998 Ford Ranger
  hur du skyddar din bil mot överladdning