vad är bult mönstret för en 1999 ford mustang?

vad är bult mönstret för en 1999 ford mustang?

Ford Mustang är en av USA: s favorit muskel bilar sedan 1960-talet. År 1999 introducerade Ford åttonde generationens Mustang, som visserligen bygger på det gamla Fox kroppen plattform, hade helt nya styling. Den åttonde-gen Mustang gjordes från 1999 till 2004. År 1994 började Mustang med en annan bult mönster, som fortfarande används på nya Mustang. I 1999 års Mustang använder bultmönster infördes i 1994 års modell

Definition

Ett fordons bultmönster hänvisar till Antalet släpa hål som är i en viss hjul och avståndet att de är från varandra. Siffran avgörs först genom att räkna antalet hål på ett hjul eller antalet hjulbultar på en hubb. De flesta hjul på nya bilar använder fem klack hjul, även om många äldre bilar använder fyra klacken hjul. På en fem-lug hjulet, mäta avståndet från en klack hål till utrymmet direkt mellan två klacken hål mittemot den första. En släpa mönster av 5 x 4,5 betyder att det finns fem klacken hål som är 4. 5 inches i diameter.

1999 Mustang bultmönster

I 1999 års Mustang hjulet använder ett 5 x 4,5-tums bultmönster, så finns det fem klacken hål som är 4. 5 inches från varandra. Mustangs gjort från 1994 och senare använda den här klacken mönster. Under årens lopp har Mustangs tagits fram med olika lug mönster.

Vad fälgar passar

För att en viss hjul att sitta på en 1999 Mustang, måste den ha en 5 x 4,5-tums bult smattra. Och utöver detta krav, kommer inte bara någon 5 x 4,5-tums hjul passar på en Mustang. Bara för att klack Mönstret är detsamma innebär inte att hjulet får plats på bilen. De andra överväganden hjul offset (där mittlinjen i hjulet är i förhållande till hjulet monteringsytan), bredd och diameter.

Kan jag byta mönster?

Det är möjligt att ändra släpa mönster av en 1999 till något annat så att du kan installera hjul som har en annan bult mönster. Detta görs genom att installera hjulet adaptrar som en uppsättning hål som matchar bultmönster av Mustang men reglarna funktion som är en annan hjul mönster. Adaptern är bultad till den befintliga navet och sedan det nya hjulet är bultad till adaptern.

Andra överväganden

Det är normalt inte rekommenderat att installera hjul adaptrar för att kunna installera olika hjul. Mustang har utformats av dess ingenjörer att använda ett visst mönster hjulbult, offset och även diametern och bredd. Adaptern kan hitta hjulet ytterligare då optimala från hjulet och placera höga spänningar på navet och avstängning.


Relaterade artiklar


hur man beräknar miles per gallon tutorial
hur man byter bränsle filter på en eskort
vad är syftet med en cam sensor?
hur man byter startmotorn
hur ändrar stuga luftfilter i en BMW 540i
var man kan köpa bil dumprar
hur man byter glödlampor bromsljuset i en 2001 bergsbestigare
vad betyder återuppbygga en motor betyder?
hur man installerar en konditionering auto luftfiltret i en Acura RL
hur du justerar strålkastarna på en 2007 Chevy Cobalt