billigaste sättet att köpa bra däck

billigaste sättet att köpa bra däck

Varje fordon ägare någon gång kommer att behöva ersätta slitna däck. Det finns däck för prestanda, off-road, touring, all-säsong, sommar, vinter, multi-funktion och racing. Tire kostnad varierar beroende på fordon, typ av däck och köpa plats. Priset är en viktig faktor för köp av däck. Att veta var att hitta de bästa erbjudandena däcket är skillnaden mellan mer pengar på banken och onödiga utgifter

Du behöver:. .
Telefon
Internet-anslutning.
Penna.
Papper.
Räknare.


1.
Skriv ner tillverkaren rekommenderat däck och fälg storlek för ditt fordon. Dessa specifikationer är till hjälp för förträngning ner ett däck sökning och bör hållas hands vid en säljare begär denna information.
2.
Bestäm där de flesta av din körning för det specifika fordonet går äga rum. Är du en pendlare i ett varmt klimat eller en helg racer i ett fuktigt klimat? Consumer Reports rekommenderar forska däck kännetecken som storlek, hastigheter, belastningsindex, tillverkare datum, högsta tryck, däcksidan, drivsystem och betyg temperatur och trampa-wear ratingen för varje potentiell uppsättning däck före köp till fullo förstå dess design och pris.
3.
Skapa en att göra-och-modell-specifika lista över de däck du är intresserad av att köpa efter att ha ingått din forskning.
4.

Besök webbplatser för stora däck distributörer såsom Tire Rack, Discount Tire, Costco eller Sears att ta reda på hur mycket vart och ett av däcken på dina potentiella köpa lista kostnad. Leta efter funktioner som fri frakt, ingen moms, rabatterade montering på förutbestämda platser och däcket ålder.
5.
Ring lokala däck butiker och fråga om försäljning, rabatter överlager och installation . Fråga efter "out-the-dörr kostnaden" för en viss uppsättning däck. Denna kostnad inkluderar inköpspris, balansering, montering och gamla däck förfogande. För dem som har en familj mekaniker, kontakta honom och fråga om han kommer att erbjuda en installation rabatt om däcket köpet görs genom honom.
6.
Förhandla med alla däck säljare du talar med (inte alltid möjligt handlar på nätet). Fråga efter en kontant rabatterade och om de erbjuder pris matchning. Kom ihåg makten att köpa är ditt eget beslut inte är deras, så var inte rädd att försöka prata ner "out-the-dörr priset. "

Tips och varningar


 • Mark Christensen," Edmunds "bidragsgivare som skrev," Låt köparen vara där, säger, "Ett däck är inte mycket bruk förrän den är monterad och balanserad, är en ventilspindeln installerat och de gamla däcken är forslas iväg till sina miljövänlig reinkarnation. Allt detta kan lätt slå priset för ett enda däck upp. "
 • 2001 rekommenderade British Rubber Tillverkar Association säljer inte något däck tillverkade 6 år innan det används, och ersätta något däck, oavsett slitbanan -porter, 10 år efter tillverkningsdatum. Gummi bryter ner med tiden.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort tuggummi från en bilbarnstol
  hur du återvinner bildelar
  Vad gör siffror på ett bilbatteri menar?
  hur man byter en 2000 f-350 turbo diesel filter
  enkla instruktionerna för att ändra en pan GM olja
  hur man rengör en EGR ventil på en 1999 huggare
  hur man läser koderna kontrollera motorn på 1997 kavaj
  däcksäkerhet
  hur man byter tändstift på en 1998 3,2 dodge v6
  hur du ändrar bromsarna på en 2003 Montana