specialverktyg för VW oljebyte

specialverktyg för VW oljebyte

Även om du behöver några speciella verktyg för en VW oljebyte kommer du att märka att processen är inte mycket annorlunda än de amerikanska gjorde motorer. En sak som sen modell Volkswagen har att många amerikanska fordon inte är en plast motor sköld eller svepning som skyddar undersidan av motorn från att skadas under körning och ett oljefilter som är svår att nå.

T-20 Torx Driver

svepning som skyddar underredet av sen modell Volkswagen-motorer hålls på plats av flera Torx skruvar. Dessa skiljer sig från vanliga bultar som chef har en stjärnmärkta hål som kräver ett specialiserat verktyg som liknar en skruvmejsel för att avlägsna. Rätt storlek Torx förare är en T-20.

Oljefilter Kapseln Hylsnyckelsystem

Oljefiltret om sena motorer modell Volkswagen endast kan tas bort från under fordonet. Ofta förhindrar nedre kylarslangen en mekaniker form tar bort filtret med hjälp av gemensamma oljefilternyckel som använder ett metal-band. Det finns helt enkelt inte tillräckligt med utrymme. Du måste använda ett oljefilter kapsel socket-typ nyckel i samband med en spärr och utvidgning bar för att ta bort filtret.

19 Milimeter Wrench

standardformat för oljefiltret avtappningspluggen sen modell Volkswagen är 19 millimeter. En box fast nyckel eller ett uttag kan användas för att ta ut kontakten ur oljetråget.


Relaterade artiklar


Felsökning av en inbyggd CD-spelare
hur man byter bränsle filter på en Oldsmobile 3800
Varför vibrerar min bil?
hur du ändrar rotorer på en 1991 ford explorer
hur man installerar gummi ventilkåpan packningar
hur man byter tändstift på en skalbagge
hur ändrar diesel filtret i en 2500hd 2007
Hur du donerar däck
information på ett element fläktmotor
hur tråd mitt generatorn till mitt batteri