Hur du donerar däck

Hur du donerar däck

Däckåtervinning är viktigt eftersom kasserade däck är en fara för allmänheten (de föder buggar och gnagare) och fult. När du köper nya däck, behöver du inte alltid måste ge ditt äldre till däckverkstad. Du kan donera dem till ett annat uttag som kommer att hjälpa andra på något sätt, form eller form. Innan du bestämmer dig för att hålla däck för donation, se till att du har en plats i minnet där du kan göra donationen och även kontrollera slitbanan i däcken för att säkerställa att de fortfarande är något användbart.
1.
Ring en välgörenhetsorganisation bil donation för att se om organisationen behöver gamla men användbara däck. Dessa välgörenhetsorganisationer tar ibland donerat bilar isär och sälja dem för delar att samla in pengar till välgörande ändamål. En bil välgörenhet kan välkomna ett däck donation till bidra till detta.
2.
Besök en lokal som används däckverkstad att donera däcket. Även om pengarna inte kan gå till välgörenhet, kommer det att återvinnas istället för att hamna i en deponi, och det kommer också att gynna små butiksägare. I många fall, även om däcket är skadat butiksinnehavaren har verktygen för att åtgärda problemet och sälja begagnade däck.
3.
Erbjud dig att donera däcken till en lokal samhällsorganisation eller försköning projekt som ett annat sätt att donera däck. Organisationen kan använda dessa däck för att konstruera däck gungor för en lekplats eller måla däcken och skapa en dekorativ trädgård visas på en offentlig plats för att uppmuntra till återvinning initiativ.
4.
Donera däcken direkt att ditt tillstånd däck återvinningsprogram. Många lagstiftning krävs däck butiker att återvinna däcken ordentligt, men donera dem själv direkt till din lokala återvinningsstation om du vill se till att dina däck hamna i en gummi fabrik. När återvunnet gummi tillverkare använder däckmaterial i andra produkter, såsom tabeller och golv.


Relaterade artiklar


bil överföring reparera
hur du kan få olja i en AMC 304
hur man byter bromsbelägg på en Pontiac G6
GM transmission felsökning
hur man fixar en sprucken plast radiator
hur man byter Serpentine belt i en ’98 jeep
hur man byter bil bälten
hur reparera spricka i en vinyl streck
hur du ändrar bromsbelägg på en 1999 Jetta
hur man byter tändstift på en Alero