hur man använder navigeringen i en 2008 Cadillac CTS

hur man använder navigeringen i en 2008 Cadillac CTS

2008 års Cadillac CTS navigationssystem inte bara kan du hitta vägbeskrivningar men du kan också ändra på rutten som passar dina behov. Du kan ändra din rutt för att undvika vägtullar eller hitta den kortaste vägen möjligt. 2008 års Cadillac CTS manual varnar att du inte kan skriva in i en ny adress under körning av säkerhetsskäl-du måste ha bilen på "parken" för att ange ny information. Dessutom, när du slår på systemet "på," du måste trycka på "OK" från varningsskärm som anger riskerna med distraherad körning.
1.
Tryck på "Power och volym" knappen ovanför navigationssystemet till vänster om klockan (det är en knapp med två funktioner). Vrid ratten på "Power och volym" knappen för att justera ljudet när som helst. Tryck på "NAV"-knappen, placerad bredvid "Meny" knappen i mitten av kontrollpanelen under dygnet för att komma till navigationsmenyn.
2.
Tryck på den andra "NAV "knappen som har pilar som pekar upp och ner-det är en mindre knapp som finns till vänster under" effekt och volym "-knappen. Använd denna knapp för att zooma in och ut på kartan. Eller tryck på kartskärmen och när "Scroll" symbolen visas, fingret i den riktning du vill bläddra på kartan.
3.
Tryck på "NAV" igen för att återgå till fordonets position om du har bläddrat ur fordonets position uppfattning. Fordonets placering har en stor pil som rör sig längs skärmen när bilen är i rörelse.
4.
Tryck på "dest"-knappen på navigeringen pekskärm. Välj "Street" bland alternativen för att mata in en adress för din destination. Ange destinationen med hjälp av touch-screen meny tangentbord och genom att röra den tomma platsen du vill mata in informationen i, till exempel gatunamn.
5.
Använd "Sym" knappen för att komma siffrorna skärmen. Tryck på "Senast 5 Streets" för att komma en adress du nyligen såg upp. Tryck på "stat" om du vill ändra tillståndet -. . Navigationssystemet automatiskt förutsätter att titta i samma skick som du kör
6
Välj "Gå" om navigering s genereras-postadress är korrekt-den grundar destination alternativ från den information du matar in. Välj från rutten alternativ (snabbast, lätt eller kortaste) och tryck på "Start Vägledning" för att starta din resa.
7.
Access tidigare destination genom att trycka på "DEST"-tangenten nytt. Välj "Tidigare destination" och klicka på "Go" bredvid den adress du vill gå till.
8.
Tryck på "dest"-knappen för att tillfarten information och omväg, om det behövs. Den "dest" skärm erbjuder en mängd olika alternativ så att du kan förhandsgranska din rutt, ändra volym inställningar eller visa hela svänglistan, som bryter ner rutten med ord. Du kan också trycka "Avbryt Vägledning" att avboka resan eller "Suspend utvecklings" eller "Fortsätt guidning" för att stoppa och återuppta resan som behövs.
9.
Använd "config" knappen för att visa navigeringsfunktioner, såsom back-tracking din senaste rutt, eller vrida röstinstruktioner på eller av. Tryck på "Ruttinställningar" om du vill undvika vägtullar, färjor, stora motorvägar eller vägar.

Tips och varningar


 • CTS navigering gör mycket mer än bara ge anvisningar. Du kan också anpassa systemet och komma åt alla dina ljud-och XM alternativ satellitradio. Du kan se hela bruksanvisningen och navigering handbok genom att besöka GM Ägare Center. En sign-up krävs, men informationen är gratis.


 • Relaterade artiklar


  Hur tar jag bort en E36 instrumentpanelen?
  krav för asbest i bilindustrin bromsar
  vad är en kamaxel sensor?
  Hur installerar jag en V-rem för en 1973 ford 302?
  Hur rengör jag en grumlig 2001 Toyota RAV4 strålkastare objektiv?
  hur man återställer olja varning om en Pontiac Aztek
  Hur ändrar jag en 300ZX oljefilter?
  hur man inspektera kylarslangar
  tips om hur du använder en lera bar
  Hur ökar jag den mpg för en Volvo?