Hur tar jag bort strålkastaren objektiv på en Mercedes?

Hur tar jag bort strålkastaren objektiv på en Mercedes?

Undvika att spendera pengar på ett återförsäljaravtal för enklare uppgifter såsom att ta bort linserna Pannlampans från Mercedes. Dessa tas bort med några enkla steg och en skruvmejsel. Denna aktivitet bör ta mindre än trettio minuter

Du behöver:.
Skruvmejsel


1
Kontrollera att både din bil och dess ljus är. . avstängd. Öppna huven och leta reda på baksidan eller toppen av ljuset. Du bör se en svart plast skiva, det är locket. Du hittar den här i mitten baksidan av ljus eller ovanpå baksidan av ljuset, beroende på vilken typ av Mercedes.
2.
Leta reda på elektriska kontakten. Detta kommer att via en enda kabel som ansluter ljus till strömkällan. Koppla ur kontakten från baksidan av strålkastare. Du kanske måste vicka loss den. Var försiktig så att inte skada ledningarna. Lägg kablarna åt sidan.
3.
Vänta ungefär 30 minuter så att den lyser svalna om du har använt dem. Vänd sedan glödlampan 180 grader eller mindre i en moturs riktning. Gör detta försiktigt så att du inte bryter lampan av. Du ska kunna skruva loss lampan med händerna. Ta ut glödlampan och ställ den åt sidan.
4.
Studera strålkastarglaset. Linsen hålls på plats med plastclips. Använd din skruvmejsel för att dra upp dem och sedan trycka ut. Dra objektivet upp och ut för att ta bort den. Var försiktig att du inte tappar linsen. Också ta hand när man trycker ut objektivet, som för mycket press på skruvmejseln kan leda till sprickor eller brytandet av linsen eller klipp som är knutna till den.


Relaterade artiklar


hur många miles ska jag köra syntetisk olja för?
Hur gör jag rent saturn strålkastare?
hur man fixar en frusen bränsleledning
Hur justerar jag en strålkastare på en F-150?
hur man byter en säkring i BMW 325i
Hur justerar jag temperaturen i radiatorerna?
Hur ändrar jag ett batteri för en 1999 Porsche c4?
hur man rengör Lexan vindskydd
hur du lägger transmissionsoljan en Saturn automatisk
diy bränslepump byte