hur tätning bilvax

hur tätning bilvax

Oavsett om du har en ny bil eller du vill göra det mesta av din äldre fordon, en grundlig detalj inifrån och ut kommer att hålla din bil ser sitt bästa. Att ta hand om utsidan av bilen är inte bara en kosmetisk fråga heller. Vaxning och tätning på utsidan kommer att förlänga livslängden på din färg jobb, skydda finish och skydda mot eventuella rost problem. Du bör göra detta minst varje par månader, och det är värt att veta hur man gör jobbet ordentligt

Du behöver:.
Bilvax
. 2 vax applikatorer.
Måla tätningsmedel.
Förpackning med microfiber dukar.


1.
Använd din gynnade märke av bilvax. Använd antingen en pad skumspridning eller en maskin polerare. Hursomhelst, göra långa överlappande drag för att applicera vaxet i ett tunt, jämnt lager.
2.
Ta bort eventuella vax genom att torka jämnt med en mjuk mikrofiberduk. Du bör göra detta omgående efter det att vaxet tillämpning för att säkerställa att återstoden inte hårdna. Det är ofta en bra idé att arbeta panel av panel, tillämpa vax och sedan ta bort rester innan vi går vidare till nästa.
3.
Låt vaxet torka och ställa i en halvtimme innan tätningsmedlet.
4.
Applicera måla fogmassa med färska vax applikator. Prime applikatorn med lite av tätningsmedlet att fukta det och låt det sprida produkten jämnare.
5.
Använd stort tryck först som du applicerar tätningsmedel. Som tätningsmedel börjar torka, lätthet för att utveckla en fin finish.
6.
Buff och polera din förseglade utsidan med en ny mikrofiberduk.


Relaterade artiklar


ska jag häller olja i oljefilter innan jag satte den på motorn?
Hur byter jag bränslefilter på en 2001 BMW 330i?
hur man rengör & Trim gummi
hur reparera gropiga strålkastare
hur man polera strålkastarna omfattar
information om växellådor
hur man underhåller tyg säten
Hur fixar jag en strippad vindrutetorkare?
hur man tvättar fälgar
hur reparera en Volkswagen Cabriolet krockkudde ljus