Hur installerar jag batterikablarna på en 2001 Subaru ll

Hur installerar jag batterikablarna på en 2001 Subaru ll

Exponering för element, speciellt salt luft, kan äta bort på batterikablarna. När batterikablarna på 2001 LL Bean Subaru Outback är slitna eller korroderade, måste du ersätta dem direkt. Om batterikablarna misslyckas, kan du finna dig strandsatta när bilen inte startar. Köp byte kablar från en automatisk delar lagra och ändra dem hemma i minuter för att skydda integriteten i din makt system

Du behöver:
Nyckel som


1 <. . br>
Höj huven på din Outback. Lossa negativa batterikabeln med en skiftnyckel, ta sedan bort den från terminalen. Lossa den positiva batterikabeln med skiftnyckel och ta bort det från terminalen.
2.
Leta reda på motsatta änden av den negativa batterikabeln på ramen eller motorblocket. Ta bort den bult som fäster kabeln med en skiftnyckel. Fäst den nya kabeln, dra åt bulten med en skiftnyckel.
3.
Spåra den positiva batterikabeln till startmotorn. Ta bort muttern som håller kabeln slutar på inlägget. Installera den nya kabeln på startmotorn inlägget och byt ut muttern. Dra åt muttern med en skiftnyckel.
4.
Fäst den positiva kabeln till batteriet, dra åt den med en skiftnyckel. Anslut den negativa kabeln till batteriet och dra åt med en skiftnyckel. Stäng huven och starta Outback att testa kablarna.


Relaterade artiklar


hur man putsa och renovera aluminiumhjul
hur man kan måla motorrum
hur man ändrar skivbromsar på en 2004 Silverado
hur du ändrar bromsbelägg på en 2007 Toyota Camry
släpa verktyg mutter borttagning
Hur rinna jag chevy 1500 kylvätska?
Hur byter jag en 1997 Lexus SC400 strålkastare?
hur man rengör athrottle kropp
verktyg för att reparera däck
Hur ändrar jag en pannlampa på en 2002 ford explorer?