hur till låsa upp en Delco radio med en kod

hur till låsa upp en Delco radio med en kod

Delco radioapparater, vanligen installeras av fabriken i General Motors fordon är utrustade med ett stöldskydd som kräver en fyrsiffrig kod för att låsa upp enheten efter ett avbrott i strömförsörjningen. Om du byter ut batteriet eller kopplar bort huvudenheten från strömkällan för reparation eller tillägg av en ny extern stereo komponent, ange koden för att använda radion. Hitta koden i instruktionsboken eller genom återförsäljare, med korrekt identifiering och låsa upp Delco radion själv.
1
Slå på tändningen med att vrida nyckeln till "II" inställningen på rattstång. Vänd inte motorn på.
2.
Stäng av stereo genom att trycka på knappen "Källa" sitter på vänster sida av stereo ansikte.
3.
Tryck och håll "minut"-knappen sitter på den nedre raden i knappens på Delco stereo ansikte. Fyra nollor visas i displayen där du uppmanas att ange säkerhetskoden. Släpp "minut"-knappen.
4.
Tryck på "minuten"-knappen upprepade gånger för att ändra värdet på de två sista siffrorna i säkerhetskoden. Sluta trycka på "minute"-knappen när rätt värde på de två sista siffrorna visas. För en stereo-kod "1234" i displayen borde läsa "0034".
5.
Tryck på "timme" knappen tills värdet av de två första siffrorna i säkerhetskoden visas . Med hjälp av föregående exempel, slutar trycka på "timme"-knappen när displayen visar "1234. "
6.
Tryck på knappen "Källa" för att ange koden. Om koden är korrekt in i stereon slås på och visar tiden. Om koden har angivit fel displayen visar "0000. "


Relaterade artiklar


hur man lossa kronan muttern på en dragstång
Hur ansluter jag en Cadillac strålkastare?
hur man byter bakre bromsarna på en 2000 Cadillac
Hur byter jag 2002 Isuzu rotorer axiom broms?
Hur ändrar jag luftkonditioneringen filter på en 2003 Grand Caravan?
bil radiator grunderna
kan återställa krom hjul
Buick auto luftkonditioneringen felsökning
hur man rengör en Subaru WRX behå
Hur ändrar jag bränslefiltret i en 1992 Toyota pickup?