hur man målar en bil med traktor emalj

hur man målar en bil med traktor emalj

När det gäller att måla din bil finns det en hel del prep arbetet. Du kommer att behöva punga ut en hel del pengar även om du målar det själv. Men du kan spara lite pengar om du väljer att måla din bil med traktor emalj snarare än med mer traditionella billack. Det är bestående och finns i en mängd olika färger

Du behöver:.
Traktor färg
. Andningsskydd.
Sandpapper.
Spray på primer.
Maskeringstejp.
Måla pistol.
Luftkompressor.


1.
Avlägsna eller täck över med maskeringstejp allt som du inte vill målade. Däcken och större delar av bilen kan täckas av plastpåsar som tejpas på plats. När det är gjort, sand bort all färg ner till metallen. Vara flitiga i din slipning. Eliminera eventuella rostfläckar du komma över för att de skulle kunna försvaga lack.
2.
Sätt på dig respirator och ögonskydd. Spraya på ett lager grundfärg och sedan slipa ner. Kör fingrarna över den slipade primer och se till att den är slät. Om primern är slät då den skyddar bilen under och ger dig en smidig duk att måla på.
3.
Blanda traktorn emalj. Spray så många som tre färgskikt på din bil. Använd skyddsglasögon och ditt andningsskydd. Låt en timme mellan färg färg för att färgen ska torka. Det första lagret ska vara lätt, med den andra två lager som medeltunga till tunga i tjocklek. När målningen är klar kan en dag eller två för att färgen helt bota på bilen innan du tar bort maskeringstejpen och förklara jobbet gjort.


Relaterade artiklar


Hur byter jag en 05 Toyota Matrix stuga luftfilter?
hur man tömma kylaren på en 2005 Silverado
Hur ändrar jag en bakre glödlampa svans ljus i en 2002 GMC Envoy?
Hur byter jag kondensatorn på en 2001 BMW 325ci?
specialiserade fordonsindustrin verktyg
hur du tar bort askkoppen i en 2005 Audi A4
hur man återställer olja ljuset i en Prius
hur man polera krom fälgar
Hur länge ska jag ladda min 10 amp batteri honda motorcykel?
symtom på dålig chocker