hur färgton bakljus med film

hur färgton bakljus med film

Innan du tona bakljus objektiv på ditt fordon, måste du ta reda på om detta är lagligt i ditt tillstånd. Om det är, måste du ta reda på vad gränsen är för mörker nyans. Ta bort bakljus objektivet kommer att bli olika för nästan varje fordon men färgbrytning processen kommer att i stort sett samma. Du lokala Biltema eller bilstereo butik kommer att ha nyans som du kan köpa

Du behöver:.
Varmt vatten
. Tvål.
Rakblad.
Sprayflaska.
Färgtoning.
Hårfön.


1.
Avlägsna skruvarna som håller fast bakljus linsen på ramen av fordonet och dra linsen från ramen. Rengör linsen med varmt vatten och tvål, låt då linsen lufttorka.
2.
Placera bit färgton över insidan av bakljus linsen och skär nyans till formen av bakljus objektivet med ett rakblad. Fyll sprayflaska med vatten och tvål.
3.
Spray tvålvatten på insidan av bakljus linsen. Kontrollera att hela insidan av bakljus linsen är täckt med vatten och diskmedel.
4.
Ta bort filmen från den bakre delen av färgton att exponera lim. Placera nyans på insidan av linsen och justera den så att kanten på färgton är i jämnhöjd med kanten på bakljus linsen.
5.
Håll hårtorken sex till åtta inches bort från färgton och vrid hårtork på. Använd hårtork för att torka tvålvatten. När färgton är torrt, byt bakljus linsen på fordonet.


Relaterade artiklar


Hur tar jag bort ett däck från en 1996 Toyota Camry?
Hur gör jag ersätta en förlorad nyckel för en 1988 Trans Am?
Hur gör jag för filter byta olja på en ford fusion?
hur man återställer körsträcka på en Mini Cooper
hur du tar bort en handskbox från en 2003 E39 BMW
hur man rengör ett luftintag
Hur justerar jag justeringen på strålkastarna på en toyota prius 2008?
Hur gör jag körsträcka öka gas på autos bränsleinsprutning?
Hur byter jag ut vindrutetorkare på en ii Landrover upptäckt?
fordon uppriktningsproblem