Toyota Keyless programinstruktionerna

Toyota Keyless programinstruktionerna

Keyless entry fjärrkontroller är standard med många bilar som säljs idag. Fjärrkontrollen är en liten batteridriven apparat som hänger på en nyckelring så att användaren kan låsa eller låsa bildörrarna och bål, vissa till och med komma med en panik knapp. Ibland är det nödvändigt att programmera om fjärrkontrollen. A ersättas avlägsna eller ett batteribyte kommer i allmänhet att kräva en programmera, men en dyr resa till auto återförsäljare är inte nödvändigt. De steg som ska följas är standard för de flesta Toyota modeller och är lätt nog för alla gör-det-själv person att följa.
1.
Sitt i förarsätet med dörren öppen och olåst. Håll alla andra dörrar stängda.
2.
Sätt i nyckeln i tändningen, dra ut utan att vrida den två gånger inom fem sekunder.
3.

Stäng och öppna sedan förardörren två gånger. Sätt i nyckeln i tändningen och dra ut den utan att vrida den inom 40 sekunder.
4.
Stäng sedan öppna förardörren två gånger, sedan in nyckeln i tändningen, men dra inte ut den. Stäng förardörren, vrid tändningen till läge "på" och sedan "Off" utan att starta bilen. Ta ur nyckeln. Dessa åtgärder måste slutföras inom 40 sekunder. Makten lås ska låsa sedan låsa upp inom tre sekunder. Om de inte, upprepa proceduren igen innan du fortsätter.
5.
Tryck på låset och låsa upp knappar samtidigt på fjärrkontrollen under en och en halv sekund. Release, tryck och håll in låsknappen i två sekunder. Den dörrlås ska låsa, då låsa upp en gång inom tre sekunder, vilket tyder på programmeringen lyckades. Upprepa detta steg endast om dörrlås och låser upp två gånger.
6.
Repetera steg 5 bara för att programmera en annan fjärrkontroll.


Relaterade artiklar


Hur installerar jag AK & n luftfilter i en 1998 Jeep Wrangler Sahara?
hur man installerar en bränslepump i en Porsche 944
hur reglue gummilister på fordon
hur man dra en Dodge hingst bälte
Hur byter jag ett däck på en Audi A4 quattro?
hur man lyfter däcken
hur man installerar rulla kastruller
Hur läser jag ett övertryck däcktryck?
Hur tar jag bort en Cheva S-10 vindrutetorkare arm?
hur man byter strålkastare omkopplare i en 1988 Ford Ranger