Hur gör jag byter andra generationens acura bak bromsbelägg?

Hur gör jag byter andra generationens acura bak bromsbelägg?

Acura rekommenderar att ägarna att inspektera sina bromsar varje 5000 miles att garantera säker körning. Under inspektionen leta efter slitage på bromsbelägg och rotorer samt eventuella broms läcker vätska som kan leda till allvarlig sänkning av bromsvätska tryck. Bromsbeläggen är utrustade med slitage indikatorer som skrapar på ytan av rotorer för att varna föraren om behovet av pad utbyte. Bromsrotortemperatur scoring kan uppstå om bromsbeläggen inte byts ut i tid

Du behöver:.
Turkiet baster.
Tire järn.
Jack.
Pallbockar.
13 mm nyckel.
Bungee rep.
Bromsbelägg.
Bromsfett.
Kanal-lock tång.
Tratt.
Bromsvätska.


1.
Park Acura på en plan yta och stänga av motorn. Dra huvan spärren sitter på förarsidan av fordonet under instrumentbrädan. Flytta till framför bilen. Motorhuven och ta bort huvudcylindern CAP (sitter på höger sida av motorn, nära vindrutan). Ta bort 1 /3 av vätskan från behållaren med en kalkon baster. Placera locket löst över huvudcylindern.
2.
Lossa muttrarna på bakhjulen med däcket järn. Ställ domkraften under ramen på baksidan av Acura och lyft bakhjulen från marken. Sänk den bakre änden på fordonet på pallbockar (minst två). Ta bort muttrarna och ta tillbaka /hjul av.
3.
Bort de två bromsok bultar på höger bak bromsok med 13 mm nyckel. Lyft av bromsok bakifrån rotorn och dra den över bromsen hopsättning med en bungee rep. Ta bromsbelägg från fästena bromsok.
4.
Inspektera rotorer för skador (tunga scoring och snett). Byt rotorer om avgångsvederlag skadan upptäcks. Rengör bromsok konsolerna med bromsdelar renare och en stålborste för att befria monteringen av rost och annat skräp.
5.
Bromsa fett på baksidorna av nya bromsbelägg. Placera den nya kuddar i spåren av bromsok fästet.
6.
Placera kanal-lås tång över bromsok kolven och baksidan av bromsok från vilken kolven sträcker . Pressa kolven i sidan av bromsok att göra plats för den nya bromsbelägg. Ta bort tång när kolven öppnas.
7.
Tillbaka bromsok över bromsbelägg och skruva i bromsoket bultarna med nyckeln. Byt hjul /däck på hjulet bultar och skruva på muttrarna för hand.
8.
Ta bort vänster hjul /däck och upprepa steg 3 till 7. Lyft baksidan av Acura med domkraft och tag bort domkraften. Sänk bakdäck till marken och dra åt muttrarna på båda hjulen med däck järn. Återgå till motorrummet.
9.
Ta av huvudcylindern lock och placera en tratt inne i huvudcylindern. Fyll behållaren med bromsvätska tills behållaren är full. Ta bort tratten och sätt tillbaka locket. Stäng Acura s huva.


Relaterade artiklar


ska jag använda syntetisk olja i min Saturn?
hur man byter en 2007 Ford Taurus bränslefilter
kan återställa gamla lampor
hur man byter en vindrutetorkare på en 2002 Toyota Camry
hur man byter termostat packningar
hur man ändrar kuggremmar på en Toyota RAV4
fordonsindustrin olja kontra marin olja
Hur byter jag en 2005 Toyota Prius bakrutetorkare?
hur man bedömer när däcken behöver bytas ut
Hur ändrar jag en strålkastare på en 1994 Cadillac?