hur man målar en bil med akryl

hur man målar en bil med akryl

Måla din bil med akrylfärg kommer att hålla det ser nytt och fräscht. Målning det själv är inte svårt och du kan spara pengar. Akrylfärg är det bästa valet att få en ny, djup glans i din färg arbete

Du behöver:. .
Sandpapper
Tidning.
Målare tejp.
Tyg.
Primer spray.
Sprayfärg pistol.
Akrylfärg.


1.
Sand bilen ner så mycket som möjligt. Slipning den inte bara tillåter att färgen ska fästa bättre, men tar bort alla ojämnheter eller chips i den ursprungliga färgen genom att jämna ner dem så de inte visas när du måla.
2.
tejpen de områden i bilen som du inte vill målade. Använd tidningen för att täcka dessa områden och målarna tejp för att fästa tidningen. Områden som Windows, däck och speglar är alla delar som du kommer att vilja bort tejpen.
3.
Torka av bilen med luddfri bomullsduk att se finns det inget skräp som kommer att visa upp när du målar din bil.
4.
Spray primer från ungefär en tum ifrån bilen. Vänta 15 minuter och spraya ett andra lager grundfärg. Ger tillräcklig tid för både strykningar för att helt torr och inte känna tacky. Vanligtvis tar 12 timmar.
5.
Sand din primer för att garantera att primern inte har några knölar av färg i den. Använda våtslippapper att eliminera extra damm från primer och kommer att göra det lättare att dra bort något litet dropparna primer som får vara kvar.
6.
Tvätta bilen med vatten och tvål. Ta bort papper och tejp före tvätt och byt före målning. Låt tid att torka. Använd inte handduk torkar som kan orsaka tråden eller ludd att hålla fast vid din bil.
7.
Häll din akrylfärg i en färg spruta och spreja på din bil. Bo cirka sex till tolv inches bort från bilen och flytta sprutan i snabba, horisontell, överlappande drag att undvika droppande och minska uppkomsten av linjer i färgen jobbet. Tillåt tid att torka, lägg sedan till en annan päls. Upprepa en gång till för en tredje päls. Normalt tre lager fungerar bra med akryl.


Relaterade artiklar


hur man programmerar kluvet mazda nycklar
hur man rengör rester bensintank
Hur ändrar jag den transmissionsolja i en Pontiac Grand Am?
hur koppla ur batteriet för att återställa datorn på en dodge
Hur gör jag en jeep ser bra ut?
hur du ska ansluta startkablar
Hur tar jag bort det transeuropeiska svalare raden i ett 1995 Jeep Grand Cherokee?
Hur byter jag växellådsolja på en 2001 Ford F150?
hur man tvättar fälgar
Hur ofta bör jag byta olja i en 2005 Toyota Camry