hur man kan jämföra uppdelning täckning för bilar

hur man kan jämföra uppdelning täckning för bilar

Det är tryggt att veta att du kan ringa om hjälp om din bil går sönder. Förr i tiden hade det varit nödvändigt att ha medlemskap i en klubb bilismen för att få fördelningen täckning, men i dag många företag tillhandahåller vägassistans. Mobiltelefon företag, oljebolag och försäkringsbolag vill att alla du välja deras fördelning täckning. Jämföra uppdelning täckning för bilar är en enkel process, förutsatt att du känner till fallgroparna

Du behöver:.
Förteckning över jämförelsevillkor
. Auto försäkring detaljer.

Jämföra Fördelning täckning planer


1.
Sätt dina egna kriterier. Inte alla bilister är lika och inte alla bilister kräver samma nivå av uppdelning täckning. Till exempel om du använder din bil en gång i veckan för att gå till den lokala mataffären, det är inte värt att betala för fullständig vägassistans täckning. Det är mer kostnadseffektivt att köpa täckning som berättigar dig bara till en bogsera tjänst kan du organisera dina egna reparationer. Om du kör varje dag, en politik som omfattar reparationer skulle vara lämplig. Skriv ner de tre kriterier som är viktiga och relevanta för din situation och använda dessa för att bedöma varje leverantör uppdelning täckning.
2.
Inte betala två gånger. Undvika att betala för täckning du redan har. Många bil försäkringar omfattar fördelning hjälp. Kontrollera din nuvarande politik för att se om du har vägassistans. Går inte att jämföra kriterier som du redan har täckning, kommer du att spara pengar, genom att välja en politik som enbart omfattar täckning betalar du inte någon annanstans.
3.
Granska största leverantörer först. Besök webbplatser ledande uppdelning täckning och visa sammanfattningar. Genom att titta på de organisationer fördelning täckning såsom bättre värld Club eller AAA erbjuda, får du en uppfattning om den typiska medlemmen fördelningen täckning fördelar. Besök minst 10 leverantörer vägassistans att få en uppfattning om deras täckning.
4.
Förfina din jämförelse process. Eliminera olämpliga tjänster från din jämförelse. När man jämför fördelningen täckning för bilar, ta bort någon leverantör som inte matchar dina topp tre kriterier.
5.
hitta den mest lämpliga täckning. Rang varje leverantör på följande sätt: Ge poäng av 20 för hur de uppfyller dina nummer ett kriterier, poäng av 10 för din andra kriterier och poäng av fem för det tredje kriteriet. Notera eventuella andra förmåner som de erbjuder också, eftersom dessa kan behövas som en slips brytaren om du inte kan bestämma med hjälp av dina tre kriterier.
6.
Fyll i jämförelse. Jämför lika för lika från och med nu. Genom att rangordna leverantörer, har du nu en kort lista över lämpliga åtgärder. Om du har använt din nyckel jämförelse kriterier, kommer denna politik vara likartade. Jämför varje politiskt individuella fördelar och rangordna dem på samma sätt som du rankade politik. Så om din huvudsakliga kriterier vägkanten räddning och två leverantörer erbjuda detta för samma pris, måste du hitta ett sätt att utvärdera vilket är bättre politik för dina behov. Jämför villkoren i detta särskild nytta genom att granska varje politik "mindre detaljer. Till exempel kan en leverantör ha en minsta ropa responstid och de andra får inte. Det betyder att både politiken har samma förmån för samma pris, men en som erbjuder snabbare hjälp.
7.
Isolera den lämpligaste politiken. Lägg upp poängen och välj det företag som bäst passar dina personliga förutsättningar. Innan de accepterar att ta ut uppdelning täckning, ta reda på om det finns ytterligare rabatt som för att köpa online eller rekommendera täckning till en vän.

Tips och varningar


 • Vissa leverantörer erbjuder rabatter om du betalar för täckning på en gång. Betrakta denna metod för att få ytterligare besparingar.
 • Kontrollera din politik geografiska begränsningar. Vissa leverantörer erbjuder endast Statewide täckning, till exempel.


 • Relaterade artiklar


  Hur byter jag den bakre torkar i en 2005 Malibu?
  hur du installerar en huvudcylindern på en Kia Sportage
  Hur tar jag bort en Honda Civic CRX del Sols främre stötfångare?
  hur man återställer olja ljuset i en 2006 Pontiac
  hur man installerar en vattenpump på en 2004 chevy banbrytande
  felsökning av en ’91 Honda Civic kombi
  hur man byter slanglöst däck ventilspindlar
  Hur tar jag bort en antenn från en 1996 nissan bil?
  hur man kan förbättra bränsle körsträcka på en Ford Escape
  Hur ändrar jag olja i en Hyundai?