hur du lägger coach batterier till en husbil

hur du lägger coach batterier till en husbil

Byta tränare batterierna i en husbil verkar vara en relativt enkel uppgift, men många människor har problem när de går inte att fästa kablarna till nya batterier, till exempel plötsligt ha fler kablar att koppla än synlig fastsättning platser. Ta en bild eller ritar en bild innan du tar ut originalbatterier kan vara till hjälp, som kan ha hört ett diagram i en instruktionsbok. En annan sak husbilen ägare hitta användbart är att notera varje kabel som de loss kablarna från de döda batterier.

Du behöver:
Kamera
. Papper och penna.
Ny tränare batterier.
Diagram (tillval).


1.
Konsultera husbilen bruksanvisning om det finns en. Om bruksanvisning inte finns, eller inte är till hjälp, kontakta ett diagram över coach batterier och deras anslutningar (se referens avsnitt). Ta en bild av batterierna i vagnen nu, och med papper och penna notera antalet bilagor och göra andra observationer som kommer att hjälpa när du tar bort och ersätter tränare batterier. Installationen är något olika beroende på antalet batterier i husbilen. Vissa husbilar har bara två batterier, medan andra har fyra eller sex. Det kommer att hjälpa att dra ett diagram om man inte är tillgängliga, vilket gör notera mönstret används för att fästa kablarna till batterierna.
2.
Med husbilen makt avstängd, försiktigt Lossa kablarna från batterierna, en i taget, och lägga dem på sidan av batteriet området. Försök att arbeta snabbt, eller med en kompis, så flätmönster stannar i färskt minne, som kommer att hjälpa när det hänvisas till ett diagram. Ta bort tomma batterier och ersätta dem med nya batterier i samma positioner.
3.
Med hänvisning till diagrammet (s), sätt tillbaka lämpliga kablar, passande positiva och negativa ändarna detta och att följa mönstret kablarna var i när de ansluts till de gamla batterierna. För två batterier, kommer det att finnas en kabel att ansluta en positiva polen på ett batteri till en minuspol på den andra. Sedan två enskilda kablarna kommer att knytas till de övriga plintarna på de andra ändarna av varje batteri. Om batterierna är i en parallell sammanhang kommer en kabel löpa från två positiva kontakter och de två negativa anslutningar, en kabel i varje ände av batterierna som förbinder två matchande terminaler och sedan ansluta till husbilen. För att ansluta fyra batterier, är det bäst att konsultera ett diagram, men den grundläggande idén är att ha en positiv och negativ terminal ansluten med en kabel mellan de två par batterier, så har en kabel som förbinder de två negativa terminalerna i ena änden av de två paren av batterier, och samma med den positiva slutar den andra änden av par av batterier. Dessa två yttre kablar kommer då ansluta fyra till husbilen.


Relaterade artiklar


Hur ändrar jag den transmissionsolja i en Pontiac Grand Am?
hur man byter fjärrstyrning fjärrkontrollen batteri i en Buick
Hur byter jag bränslefilter på en 2001 BMW 330i?
Hur byter jag Lexus oljefilter i en IS 250?
Hur byter jag olja under 2009 Ford Fusion?
hur man installerar större däck och fälgar på en båt trailer
bränslefilter begränsningar
Hur tar jag bort spillolja?
Hur ändrar jag gasfiltret på lastbilar GM pickup?
hur våt sand aluminium