fordon uppriktningsproblem

fordon uppriktningsproblem

En hjulinställning hänvisar till alla de kantiga förhållandet mellan främre fjädring, styrning komponenter, hjul och ram av fordonet. När ett fordon ur läge, problem med riktningsstabilitet inträffa och däckslitage kraftigt ökar

fordon Wandering

Det första tecknet på att ett fordon behöver en anpassning är när det vandrar till en sida av vägen när de reser ner en rak väg . Detta villkor kan orsakas av en kraftig effekt med en pott hål eller trottoarkanten.

Bakslag Skick

Set-back är ett tillstånd där en av de främre hjulen är längre tillbaka än det andra hjulet. Alla bakslag kan orsaka ratten att vara off-center. Ett bakslag är mindre än 1 /4 av en tum anses normala tillverkningstoleranser variansen för bilmodell. Mer än 1 /4 inches innebär att det finns en böjd del. Anpassningen butiker har maskiner som mäter graden av bakslag i inches eller millimeter.

Wheel Camper

Wheel husbil är den vinkel som ett vertikalt plan som passerar genom omkretsen på ett hjul-däck sammanträder marken . En positiv husbil är när hjulet lutar utåt på toppen och en negativ husbil är när hjulet lutar inåt från toppen, mot stänkskärmen. Felaktig hjul husbil kan leda till att framdäcken att bära på en kant. Däck med denna typ av slitage visar att en anpassning behövs.


Relaterade artiklar


kan återställa fogged strålkastare
Hur ändrar jag tändstift på en Subaru Impreza WRX?
hur man patch en motorcykel täcka
Hur gör jag för hand för plastdetaljer Volvo stötfångare?
hur mycket ska en bra färg jobb kosta?
hur krita däck
hur man byter kablar automatisk batteri
Hur byter jag en F350 fönster regulator?
typer av v-åtta motorer
grundläggande delar av drivaxlar