Hur installerar jag en radio kod för en 2005 Honda odyessy?

Hur installerar jag en radio kod för en 2005 Honda odyessy?

För att kunna fungera för 2005 Honda Odyssey fabrik stereo efter en frånkoppling från strömkällan --- i detta fall batteriet --- du måste ange en korrekt fyrsiffrigt stöldskydd kod. Funktionen gör det omöjligt för någon att driva en stulen enhet lager huvudet utan tillgång till koden. Hämta koden från instruktionsboken eller få din Odyssey kod genom Hondas ägare-link webbplats tillgänglig via honda. com

Du behöver:.
Rörtång
. Jack.
Pallbockar.
Wire klädhängare eller bungee rep.
13 mm hylsa.
Ratchet.
15 mm nyckel.
Broms renare.
Kedjesmörjmedel.
Stålborste.
Ersättning rotorn.
Shop trasa.
Byte bromsbelägg.
C-klämma eller kanal-lock tång.


1.
Tryck på knappen "Källa" sitter på vänster sida av Odyssey s stereo ansikte att sätta på stereon. Displayen visar "CODE" som en uppmaning för säkerhetskoden.
2.
Tryck på kanalväljaren ratten på höger sida av stereo ansikte att välja det första fältet. "C" i "kod" ändras till "0". Vrid ratten medurs för att bläddra igenom siffrorna 1 till 9. Sluta att vrida ratten en gång värdet av den första siffran i säkerhetskoden visas i fältet.
3.
Tryck på ratten för att låsa in den första siffran. Upprepa processen för att ange de återstående tre siffrorna i stöld-kod.
4.
Håll tuning ratten efter att du har installerat varje siffra i säkerhetskoden. Stereon piper och acceptera koden. Om säkerhetskoden du har angett är korrekt, kommer klockan att visas i displayen. Om koden är felaktig, kommer displayen att visa "Err".
5.
Upprepa processen för att åter komma in i koden om du har fått ett "Err" visas i displayen. Efter tre felaktiga uppgifter måste du ha säkerhetskoden återställs på en auktoriserad Honda återförsäljare servicestation.


Relaterade artiklar


hur man blandar i bil färg
hur man byter slang servostyrning på en endräkt
hur man polera 6061 aluminium
hur man byter den främre lampan blinkers i en 1999 Buick Regal
hur man byter höga bakljus på en 2003 chevy blazer
hur man byter en vindrutetorkare på en 2002 Toyota Camry
hur man stämma upp en Dodge Charger
hur man ladda en booster PAC
Hur ändrar jag cylindern kopplingen slav i en 1997 BMW 328i?
Tire Pressure Monitoring System fakta