Hur installerar jag drivremmar på en 2001 Nissan Altima?

Hur installerar jag drivremmar på en 2001 Nissan Altima?

Det finns fem motorn remskivor att drivremmen ansluter till på motorn för 2001 Nissan Altima. Beläget på passagerarsidan av motorn precis bakom generatorn, lossnar spänningen remskiva stramar och drivremmen. Spänningen remskiva är en rund fixtur på toppen av motorn med en metall arm på toppen av den med en fjäder på insidan. Spänningen remskiva är förinställd så att du inte behöver ha några specifikationer på åtdragningsmoment

Du behöver:. .
Skiftnyckel
Drivremmen.


1.
Öppna huven på Altima och anslut skiftnyckel för att metallen armen på toppen av spänning remskiva. Lossa skiftnyckeln med hjälp av tur hjulet och placera nyckeln på metall arm. Dra nyckeln med hjälp av tur ratten för att säkra skiftnyckel till metall arm. Se till att nyckeln är i mitten av armen och att det är tätt fast i metall arm.
2.
Placera den räfflade sidan av drivrem på den räfflade sidan av den stora remskivan längst ner på motorn och styr bältet upp till trumman ovanför. Seat in bältet i att trissa att se till att spåren på bältet stämmer med spåren på trissan. Guide bältet över till den lilla trissan på framsidan av motorn sida och upp till generatorn trissan.
3.
Dra nyckeln mot radiatorn för att frigöra spänningen trissan. Guide bältet runt spänningen trumman och släpper spänningen remskiva långsamt. Koppla bort nyckeln från spänningen remskiva motsatt sätt som du anslutit den och stäng huven.

Tips och varningar


 • Det finns ett diagram över hur drivrem bör installeras på toppen av radiatorn.


 • Relaterade artiklar


  kan syntetisk olja ersätts med icke syntetisk olja?
  hur man målar en bil med en skumgummirulle
  Hur rengör jag KMC hjul?
  hur man byter en filter kabinluft i bilar
  hur man kan förbättra bränsle körsträcka på en Ford Escape
  hur du ställer klockan på clarion stereo
  hur mycket ska en överföring spola kosta?
  hur man roterar enkelriktad däck
  hur ändrar främre motorfäste på en VW Scirocco
  hur man hittar däckstorlek på en Cheva