sätt att ladda ett bilbatteri

sätt att ladda ett bilbatteri

Du behöver:
Bil tvål
. Vatten.
Mjuk trasa eller svamp.
Avfetta renare.
Maskeringstejp.
Tidningen eller plastfolie.
Sandpapper.
Putty, om det behövs.
Sprayfärg kompressor.
Primer.
. Paint

För hur lite ett batteri används i bilen --- endast när startmotorn motorn är vevande --- dess misslyckande kan bara betyda en sak: du är fast. Lyckligtvis kan de flesta moderna bilbatterier ta en avgift och föras tillbaka från de döda så att din bil kommer att starta nästa gång du vrider om nyckeln. Beroende på märke på din bil och utrustning som finns, finns det flera alternativ för att få volt flödar tillbaka in ditt batteri.

Batteriladdare

Det bästa och rekommenderade sättet att ladda ett dött bilbatteri är med en batteriladdare. Dessa laddare ansluta till batteripolerna med alligator klämmor och överföra ström från en strömkälla tillbaka till ett tomt batteri. Detta ladda process är inte omedelbar och kan ta upp till en timme beroende på typ av laddare. Laddare finns i storlekar som sträcker sig från kommersiell kvalitet de som finns i en professionell garage som kopplas till ett uttag på tar sin ström till bärbara versioner som kan lagras i bilens bagageutrymme som drar ström från en redan laddat batteri eller via ett annat fordon är lättare ingång. För att undvika att få en chock när du använder en laddare måste aktörerna ansluta minuspolen först ansluta till den svarta terminalen innan du ansluter till den röda.

Hoppa börja ta betalt

Den vanligaste metoden används för att starta en bil med ett dött batteri kommer också att ge en avgift till en sliten en. Även om du behöver ett par startkablar och en vän med en bil med tillräcklig ström för att veva din förrätt att få motorn igång när din motor är igång, kommer din Serpentine belt skapa ström från din generator. En bils generator ger ström när motorn är igång och, när de tillräckligt länge, producerar tillräckligt med elenergi för att ladda ett tomt batteri. En lång drive kan ge ditt batteri den el den behöver fyllas på. Som med laddningen av ett batteri, ansluta startkablar till ett jordat punkt på motorblocket innan ni fyller i kretsen genom att koppla kablarna till röda terminalerna.

Tryck börja ta betalt

ägare till fordon manuell tramsmission inte behöver extra utrustning för att starta sin bil när batteriet är urladdat. Ställ bilen i friläge och tryck tills det är rullande 3-4 mph. Placera bilen i växel genom att knyta de kopplingen, om hjulen är vända snabbt nog, kommer det att tvinga motorn att vända upp på egen hand. Bilen kan då köras som generatorn laddar batteriet på samma sätt som om startades med startkablar.

Solar Charger

Med tiden kommer bilbatterier förlorar sin laddning om bilen inte har kört. Ägare till bilar som inte planerar att köra dem tillräckligt ofta för att hålla batteriet fyllas på av den alterneringslediga kan bifoga en sol laddare för att mata ström till ett batteri: s lager celler. Solar laddare är vanligtvis inte utformade för att ladda ett urladdat batteri räcker för att starta en bil, utan snarare att upprätthålla en avgift under en lång tid och ger inte mycket i vägen för överström.


Relaterade artiklar


däcktryck övervaka verktyg
tips på färg bota bil polish
hur man byter framskärm på en ’98 Ford Taurus
hur man byter främre bromsbelägg på en fiesta MK6
däckförvaring tips
Hur byter jag run flat däck med vanliga däck?
symtom på en bil låg på olja
Texas auto inspektionsregler
ska jag häller olja i oljefilter innan jag satte den på motorn?
Hur hittar jag bränslefilter på en 1989 Mercedes Benz 300te?