mustang Kapell problem

mustang Kapell problem

Mustang konvertibler erbjuda sina ägare att njuta av utomhus bilismen genom att trycka på en knapp. Glädjen kan syrade dock när taket inte kommer att höja eller sänka på kommando

solskador

sömmar i Kapell håller bindningar och kablarna sida på plats. Solen kan skada sömmen. Om Kapell är i övrigt gott skick, är det möjligt att ersätta sömmar och spara toppen.

Rear Window Problem

Värme tätningsmedel och silikon lim används för att binda bakrutan till toppen tyg från 1990 till dagens Mustang suffletter. Risken för läckage eller separation av bakrutan från toppen finns som bästa åldrar. Äldre generationen Mustangs från 1965 genom 1973 använda plast bakruta som originalutrustning för suffletter. Detta fönster typ hålls på plats med ett blixtlås, vilket är en tung dragkedja. Den blixtlås måste smörjas årligen för att förhindra slitage. Plasten bakrutan kan uppleva bära om det inte är uppackade från toppen före sänka den i lager området bakom baksätet.

Power Top Pump

Mustangs använda en hydraulisk pump för att göra upp gå upp eller ner. Om toppen inte rör sig, kan detta bero på vätskenivån i pumpen, som kan vara läcker. Begränsningar i hydraulledningarna, lösa eller trasiga armaturer eller en skadad cylinder kan också vara källan till problemet. Om Kapell fortfarande uppstår efter vätskenivån i pumpen är fylld, kan pumpen vara trasig.


Relaterade artiklar


Hur kontrollerar jag en överföring i ett 1995 Honda Prelude?
hur man programmerar en ny fjärrstyrning fjärrkontroll
Hur dränera jag radiatorn av en 1995 Range Rover?
vilka produkter som får användas för att reparera en liten ding i min bil vindrutan?
hur koppla ur batteriet för att återställa datorn på en dodge
Vilka är de kemiska processer i laddningen auto batterier?
hur vindrutetorkarna skick vindruta
hur man stänger en elbil fönster
Felsökning PT Cruiser problem
Hur felsöker jag ett flygplan generator?