hur man byter en nyckelbricka knapp

hur man byter en nyckelbricka knapp

Nyckelbrickor kommit i olika stilar beroende på vilken typ av bil du kör. Biltillverkarna använder nyckelbrickan för att ställa sina modeller från andra biltillverkare. Nyckelbrickor kan endast ställas in för att låsa och låsa upp bilen, eller så kan de komma med låset, larm och fjärr-start kapacitet. Den nyckelbricka knappen är ansluten till bilens tändningsnyckel. Med dagligt slitage, är det möjligt att du måste byta ut en nyckelbricka knapp vid något tillfälle

Du behöver:.
Liten platt skruvmejsel


1 <. . br> Ta bort
batteriluckan på baksidan av din nyckelbricka. Ta ut batteriet. Använd en liten skruvmejsel för att ta bort skruvarna på baksidan av nyckelbrickan. Om inga skruvar, använd skruvmejseln som spett. Skjut huvudet mellan sömmen på sidan av nyckelbrickan och utnyttja hävstång att knäppa sidorna isär.
2.
Separera de två sidorna av nyckelbrickan. Observera att baksidan håller kretskortet, medan toppen håller knapparna på plats. Pop ut knappen eller knappar som behöver bytas.
3.
Sätt in den nya knappen i hålet på framsidan av din nyckelbricka. Se till att det är i korrekt och vänd på rätt sätt.
4.
Matcha de två sidorna av nyckelbrickan. Kontrollera att knapparna är fortfarande på plats. Tryck nyckelbrickan ihop igen. Byt ut alla skruvarna.
5.
Sätt i batterierna och sätt tillbaka batteriluckan. Testa nyckelbrickan att se till att det fungerar korrekt med din bil.


Relaterade artiklar


DIY anvisningar för byte av bilstrålkastare
hur man förhindrar frost på vindrutan med ättika
hur man återställer olja livet på en Cheva lavin
hur man fixar en Toyota Camry ljus broms
hur man byter torkarbladen på en 2003 CR-V
hur man återställer olja ljus på en impala
Hur dränera jag radiatorn i en 2001 Jeep Cherokee?
Hur arbetar jag ett lås makt dörr på en Lexus 400sc?
Hur gör jag ersätta en kvicksilver kupéfilter?
hur man byter termostat på en 1989 Ford F-150