hur man byter en ljus registreringsskylt på en 1998 Toyota Camry

hur man byter en ljus registreringsskylt på en 1998 Toyota Camry

Registreringsskylten glödlampa på 1998 Toyota Camry ligger precis ovanför den bakre licensen. Detta glödlampa är på konstant när bilen är igång och kommer att behöva bytas om den går ut eftersom många stater juridiskt kräva registreringsskylten som skall belysas. Du kan köpa ett nytt lampa på någon Biltema för bara några dollar. Detta är ett enkelt jobb som kommer att kräva endast ett verktyg och ungefär två minuter att

Du behöver:. .
Needle-tång
Byte glödlampa.


1.
Öppna huven och koppla bort negativa batterianslutning. Gå till baksidan av Camry och ta glödlampan med nålen-tång. Glödlampan kommer att vara inne en liten plast fixtur så du behöver för att få på ditt knä att titta upp i armaturen att ta glödlampan med tången. Se till att du tar tag i glödlampan försiktigt så att du inte bryter lampan.
2.
Placera den nya lampan mellan visare-tång "armar försiktigt. Tryck den nya glödlampan i armaturen. Tryck den nya lampan i armaturen tills du hör glödlampan snäpper på plats.
3.
Anslut batteriets positiva kabeln till den positiva anslutningen. Stäng huven av Camry och starta motorn. Promenera till baksidan av Camry och kontrollera att se till att den nya lampan fungerar.


Relaterade artiklar


Hur byter jag bränslefilter på en 7.3l F250?
hur man återställer lättolja meddelandet på en Chrysler Sebring
hur man wire en scooter batteri
hur korrekt koppla in automatisk batterikablar
Hur kontrollerar jag att transmissionsolja i en 1996 Geo Prizm?
hur man rengör en Subaru WRX behå
hur man byter en slutsignal
hur man gör en hemmagjord mus fälla för fordon
Hur rengör jag en ny bil ordentligt?
hur man återställer ljuset oljeservice på en GM