Hur man monterar en mini tallrik cooper licens

Hur man monterar en mini tallrik cooper licens

Mini Coopers är söta små bilar som Mini, som numera ägs av BMW. Det finns flera Cooper modeller att välja bland när du beslutar om ett nytt fordon. Välj från Mini Cooper hård eller mjuk topp, Mini Cooper Clubman, Mini John Cooper Works och den nya (sedan 2010) Mini Cooper Countryman. När du har din nya bil, även om det bara är nytt för dig, kommer du vill överföra din licens från din gamla bil till Mini. Detta shoud inte ta mer än några minuter
1.
Köp behövs hårdvara i en lokal hem förbättring butik eller järnaffär. Registreringsskyltar normalt inte kommer med hårdvara ingår. Du behöver maskinskruvar med inbyggda brickor.
2.
Placera plattan fram till registreringsskylten innehavaren område av bilen på baksidan av bilen. Det finns en hållare på luckan dörren. Den Clubman och Countryman har en annan plats än andra Mini Coopers, på fordonet. För dessa registreringsskylten måste monteras bak stötfångaren, under hissen grinden.
3.
Sätt in en skruv i en av de bästa hålen på plattan och sedan i en av bilens plattan hål. Kör skruven i Cooper's lucka tallrik område eller stötfångare tills den ligger an mot plåten. Vrid skruvmejseln i medurs för att dra åt den.
4.
Sätt i den andra tre skruvarna genom plattan hålen och in i bilen hål i taget. Dra ner dem på samma sätt som den första skruven.

Tips och varningar


 • Leta registreringsskylten hållaren på den främre stötfångaren och följa samma förfaranden för att installera det främre plattan.


 • Relaterade artiklar


  Hur byter jag strålkastarna på en 2003 Passat?
  typer av bilar kompressorer
  hur man tar betalt en positiv jord batteri
  Hur fixar jag en strippad vindrutetorkare?
  hur mycket ska en bra färg jobb kosta?
  Skillnaden mellan kamrem & Serpentine belt
  hur man rengör jeep sufflett fönster
  Hur byter jag bromsbelägg skivbroms på en 1994 saab 900se turbo?
  Hur ändrar jag 2001 förorts bromsbelägg fram broms?
  hur man installerar glödstift