vad som gör en bil ljud högt?

vad som gör en bil ljud högt?

Oavsiktliga ljud från bilen är oroande och kan vara ett tecken på ett större problem framöver. Du bör ha mekaniker kolla frågan så snart som möjligt

Ljuddämpare

Ett hål eller spricka i din ljuddämpare kan orsaka bilen till låter starkare än normalt. De flesta städer har ett ljud förordning som kräver att du har en fullt fungerande ljuddämpare på din bil. Ljuddämpare sprickor kan uppstå korrosion på grund av fukt byggs upp, vilket sker oftast under vintern.

Avgassystem

Ett block eller avbrott i din avgasledningen kan orsaka brus. Detta kan innebära att en pipa är komprimerad och skapar backup tryck eller läckage. Om din bil har problem accelererar eller blir dålig gas körsträcka, kan detta vara att tillskriva den.

Ljudförstärkningsanläggningar

Många människor uppgradera ljudsystem genom att installera high-end högtalare och förstärkare. Dessa finns i många elektronikaffärer butiker eller butiker. De förstärker ofta ljud och skapa ett renare ljud än vanliga fabriken enheter. Såvida du inte är professionell med kablage, kanske du vill ha det installerat av en vän eller ett företag som specialiserat sig på ljudanläggningar.


Relaterade artiklar


ska jag använda silikon på en vattenpump packning?
hur till låsa upp en 2005 GMC Yukon
Hur fungerar ett arbete syresensor i en bil?
Hur tar jag bort bromsbeläggen från en 1998 Lexus es300?
hur man läser en mätare batteriladdare
vad är tändningen på?
kan återställa tråkig strålkastare
Hur dra jag en altenator bälte på en 2002 Hyundai Accent?
Hur beräknar jag konvertering från pounds till gallon på kylarvätska?
Hur rengör jag KMC hjul?