framvagnen typer

framvagnen typer

När professionella auto tekniker hänvisa till den främre hjulupphängningen, talar de om det stöd montering och koppling som håller upp bågen, motor och drivlina av ditt fordon, ovanför hjulen. Fordonets främre suspension komponenter byts ut oftare än bak dem, vilket tros bero på vikten av fordonets motor. Front suspensioner är olika för kompakta bilar, bakhjulsdrift fordon kör-och lastbilar.

I-balk

I-balken är vanligen används för medium eller tunga lastbilar. Detta sågade Framaxelfjädringssystem består av axeln balken och hjul församling som kontakt med bladfjädrar och stötdämpare till fordonet. I-balken fjädringssystem är rakt fram, tunga och inte gjort för komfort. Ford lastbilar använder dubbla I-balk fjädring.

MacPherson fjäderben

Den här typen av suspension användas på de flesta framhjulsdrivna bilar. Detta system har en strut stötdämpare som är omgiven av en spiralfjäder. Detta är en fjäder och stötdämpare kombination. Denna typ av system håller inte bilen upp, det ger en mjuk gång. Den MacPherson fjäderben Suspensionen är billig, kompakt och är perfekt för små fordon.

Oberoende Den oberoende typ av främre suspension användas på de flesta bakre fordon kör passagerare. Med denna typ av fjädring montering av stötdämpare och fjädrar är placerad mellan två olika armar längd kontroll. Enligt Automotive Encyclopedia är individuell fjädring utformad för att ge anti-enhet egenskaper under inbromsning.


Relaterade artiklar


symtom på dålig chocker
Hur man monterar en främre nummerplåt på en Dodge Viper
Hur gör jag återställer underhåll Minder indikator på 2007 honda?
hur man rengör jeep sufflett fönster
vad är en 400 cc motor?
Hur byter jag huvudet glödlampor på en 2000 Nissan Maxima?
effekter av pluggar på däck för hastigheter
Hur kontrollerar jag motorn ljus på en ’90 Honda Civic vagn?
Hur ändrar jag strålkastarna på en 1997 Subaru Legacy?
Hur ändrar jag 2002 Jeep Wrangler tändstift?