canadian produkter som ökar gas körsträcka

canadian produkter som ökar gas körsträcka

Oavsett om du kör en lyxig sedan, en minivan, lastbil eller en kompakt bil, många förare är på utkik efter produkter för att spara pengar när det gäller gas körsträcka. Med gaspriserna ständigt ökar och kanadensare spenderar mer och mer tid i fordon, besparingar är tvingande. Med köpet av ett fåtal viktiga punkter inte bara förbättra gas körsträcka, men miljön får en ökad också.

Tändstift

Många kanadensiska tillverkare tillverkar högkvalitativa tändstift för alla bilmodeller. Även dessa små motordelar kan verka obetydlig, om fordonets tändstift är slitna eller felaktiga, de ständigt feltändning och orsaka onödig användning av bränsle kostar körsträcka.

Gas Kepsar

I vissa fall kan gas mössor som sitter löst skadad, saknas eller inte kan tätningen över bensintanken. Köp en tanklocket på någon bil affär eller butik med en automatisk avdelning. Detta billig keps sparar bilägare pengar förlorade genom gas avdunstning och i vissa kanadensiska städer sparar du en dyr biljett på grund av olagliga utsläpp nivåer.

Air Filter

Byta en smutsig, igensatt eller skadad uppsättning av luftfilter under huven spara pengar på gas pump. Med ett smutsigt filter bränna mer gas och orsakar en motor att fungera dåligt. Billigt och enkelt att byta ut, luftfilter är ett nödvändigt köp för att förbättra mil.

High Performance Olja eller smörjmedel

Köp en hög kvalitet, olja av hög kvalitet för bilmotorer. Eftersom kvaliteten är högre, är mer pengar i början, men mer besparingar sker över tid. Syntetiska oljor är också en produkt värt att överväga, eftersom de inte behöver bytas lika ofta och presterar bättre i tester på grund av sin renhet.


Relaterade artiklar


Var är motorns styrenhet?
hur krita däck
hur man byter en 2001 ford focus bränslefilter
hur man spola automatlåda olja
Hur kontrollerar jag gmc jimmy transmissionsolja?
hur du tar bort en radio från en 1987 mustang
hur man byter bromsbelägg på en 1997 F250 2x2 ford pickup
hur man ladda en booster PAC
hur du tar bort askkoppen i en 2005 Audi A4
hur man stämmer en 1995 Toyota Camry