Hur ändrar jag ett bränslefilter på en 1991 Dodge stealth?

Hur ändrar jag ett bränslefilter på en 1991 Dodge stealth?

Om det har gått ett tag sedan ditt senaste Stämma eller bränslefilter byta, kanske du märker några problem med prestandan på din bil. Några indikationer på en tilltäppt eller felaktig bränslefilter är en motor som är trög, komplett motor förlust eller minskad gas körsträcka. Lyckligtvis Byte av bränslefilter på 1991 Dodge Stealth är en enkel procedur. Allt du behöver är ett nytt bränsle filter och några grundläggande verktyg

Du behöver:. .
Ersätter bränslefilter
Skiftnyckel.
Handskar.
Skyddsglasögon.


1.
Parkera din Dodge Stealth på en plan yta i ett väl ventilerat utrymme. Dra åt parkeringsbromsen för att hindra fordonet från att rulla medan du ändrar bränslefiltret. Koppla bort den negativa batterikabeln. Lossa och skruva loss tanklocket tanken fyllmedel för att lindra ångtrycket i bränslesystemet.
2.
Öppna huven på din Dodge Stealth och titta nära den bakre motorn område på passagerarsidan . Bränslefiltret är en svart eller silver metall cylinder monterad på den övre brandväggen. En lång svart slang, bränsleledningen, kommer att bifogas bränslefiltret i båda ändarna.
3.
Använd en skiftnyckel för att ta bort banjo bultar som ansluter bränslefiltret till den övre brandvägg. Leta upp bränslefilter kontakter i varje ände av bränslefiltret. Koppla bort bränslefiltret från bränslet linje med en skiftnyckel genom att vrida motsols. Gör samma sak för kontakten på den motsatta änden av bränslefiltret. Ta bort och kasta det här filtret.
4.
Byt ut det gamla bränslefiltret med en ny. Rikta det nya filtret med bränsleledningen. Fäst bränsleledningen till bränslefiltret med kontakterna och skiftnyckel. Kontrollera att bränslefiltret sitter fast ordentligt. Skruva fast filtret på det övre brandväggen.
5.
Anslut den negativa batterikabeln. Dra åt bensintanken tanklocket.


Relaterade artiklar


Hur kontrollerar jag att transmissionsolja i en 1997 chevy malibu?
kan av olika märken syntetisk motorolja blandas?
hur man patch en motorcykel täcka
Hur byter jag bromsljuset på en Montero sport?
hur man smörja universalkopplingar
Hur man monterar en front registreringsskylt till en Ford kontur
hur man tvättar fälgar
kan återställa krom hjul
överföring frågor i ett 2002 dodge stratus
hur man balanserar släpvagn däck