tips för bil detaljer

tips för bil detaljer

När du detaljer bilen, ger du den en grundlig och djup rengöring. Det finns tips och tricks för detaljer som kan bidra till att minska interiör slitage och lägga exteriör glans. Följande tips för bil detaljer kan hjälpa till att öka bilens värde när det blir dags att sälja eller byta.

Windows

När du rengör dina fönster bör du rulla ner dem en aning, rengör ytterkanter, sedan resten av glaset, enligt Automotive detaljer. Rengör insidan och utsidan av fönstren sista, som ni kan sparka upp rester som kunde avslutning på fönstren när du rensar resten av bilen. Använd inte instrumentbrädan renare eller skyddsmedel för att rengöra fönstren eftersom de kommer att lämna en grumlig film.

Exteriör

En del av detaljer är ordentliga bostäder, enligt Web Cars. Således, att alltid parkera i ett garage skydda finish från direkt solljus, djur går på det och fågelspillning. Om du inte har ett garage, använd en bil täcka. Efter varje tvätt, se till att vax med en kvalitet hårt skal vax för att hålla slut.

Vatten fläckar

Om du lämnar din bil parkerad i direkt solljus, kan du finna vatten fläckar. En sprinkler träffa din bil, eller solen som kommer ut direkt efter en regnstorm, gräddas i vatten fläckar. En del av detaljer är att ta bort dessa fläckar, så använd en flytande surt rengöringsmedel att göra det, enligt Auto Detalj School. Se till att få en särskilt utformad för en bil finish. Bli inte vätskan sura rengöringsmedel på exteriöra, gummilist eller däck, eftersom det kommer att lämna ränder. Applicera flytande syra och sedan tvätta och torka bilen som vanligt.

Inredning

En del av grundlig rengöring av bilen är att få din insida ren. Ta bort golvmattor, skaka ut dem för att ta bort allt skräp och dammsuga dem innan du sätter tillbaka dem. Dessutom helt vakuum interiören, inklusive under och mellan era platser. De smuts och små stenar som kan sätta sig på din bil matta och stolar kan börja klippa din inredning, men en noggrann dammsugning av mattor, säten och golvmattor kommer att ta bort denna skadliga skräp.


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra syntetisk olja
Hur ändrar jag en strålkastare på en 1994 Cadillac?
Hur installerar jag en bränslepump i en 1968 Chevrolet 327 motor?
Hur tar jag bort bromsbeläggen från en 1998 Lexus es300?
hur reparera stötfångare
hur man byter bränslefiltret på en 1993 Ford E-350
hur man polera strålkastarna omfattar
Hur får jag en Ford personbil service scheman?
Hur lägger jag kylvätska till en 1989 Jeep Cherokee?
fördelar och nackdelar med torsionsstavar