hur man rengör förgasare

hur man rengör förgasare

En förgasare drar in luft i motorn och blandar gasen med luft, vilket gör att motorn kan köras. Om förgasaren är smutsig motorn inte köras. Varje förgasare är olika, liksom processen för demontering och montering, men rengöring processen är densamma för nästan alla förgasare. Rengöring av en förgasare tar ungefär en timme från start till mål

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Cup.
Gas.
Stålborste.
Newspaper.


1.
Ta bort skruvarna som håller fast förgasaren till motorn. Förvara skruvarna på ett säkert ställe där du inte kommer att förlora dem. Dra förgasaren av motorn.
2.
Ta bort skruven luftventilen och stiften jet hjälp av skruvmejsel. Fyll en kopp halvvägs med gas och placera jet stiften och luftventilen i koppen. Låt stiften och skruv i blöt i 10 minuter, ta sedan bort dem från koppen.
3.
Blöt stålborste med gas och skrubba på insidan av ventilerna. Skrubba jet stift, luftventil skruven och stommen av förgasaren också.
4.
Placera alla komponenter på en bit tidningspapper och låta gasen avdunsta. Montera förgasaren i motsatt för demontering och ersätta förgasaren till motorn.


Relaterade artiklar


däckförvaring tips
Hur man monterar en främre nummerplåt på en Dodge Viper
information om växellådor
Hur gör jag programmerar en mustang 2007 fjärr nyckel?
Hur åtgärdar jag vindrutetorkaren i en 2002 Cadillac Seville?
Hur gör jag byta ut en 2000 Dodge Stratus bränslefilter?
Hur tar jag bort oljefiltret på en ’94 chevy kavaljer?
hur man byter en kamkedja täcka
hur man spola en förgasare
hur man byter en startmotor för 2006 Dodge Caravan XLT