hur man lysa matt aluminium fälgar

hur man lysa matt aluminium fälgar

Glans hittades på nya aluminiumfälgar snabbt bleknar när de utsätts för regn, bromsdamm och fett. Återställa blekta aluminiumfälgar till en som ny glans kräver användning av flera polering föreningar, alla med olika kornstorlek. Grövre slippapper föreningar bort tråkig beläggning och jämna ut ytan på aluminium. Finare slippapper föreningar arbeta för att ta bort repor och ger en jämn glans på ytan av aluminium hjul

Du behöver:.
Aluminium renare
. Trasor.
Styv borste.
Rent vatten.
Stiff lumpskiva.
Electric buffert.
Slipmedel polering förening.
Medium lumpskiva.
Mild polering förening.
Mjuk lumpskiva.
Fine polering förening.
Aluminium polish.


1.
Ansök aluminium renare på ytan av ett hjul med trasa. Blöt en styv borste med rent vatten. Skrubba hjulet med våt pensel. Skölj hjulet med rent vatten. Torka hjulet torrt med en ren och torr trasa.
2.
Bifoga en stel lumpskiva till en elektrisk buffert. Ansök slipande kratsning förening till lumpskiva. Buff hela ytan av alluminum hjulet. Fortsätt kratsning tills hjulet har en jämn konsistens. Torka kratsning rester från hjulet med en ren trasa.
3.
Tillbaka stel lumpskiva med ett medium lumpskiva. Ladda lumpskiva med mild putsning förening. Alternativa hastigheten på elektriska buffert som du glänsa hjulet. Ta bort den milda kratsning sammansatta från hjulet med en ren trasa. Inspektera ytan av hjulet för virvel märken och repor. Om repor kvar på hjulet, polera hjulet en andra gång med mild putsning förening.
4.
Secure en mjuk lumpskiva till elektriska bufferten. Ladda lumpskiva med fina putsning förening. Buff hela ytan av aluminium hjul. Torka av sammansatta från hjul med en ren trasa. Undersök yta av hjulet. Buff hjulet en andra gång med fina putsning förening om du märker virvel märken på aluminium.
5.
Ansök aluminium polera till hjulet. Kraftfullt torka hjulet med en ren trasa för att polera hjulet att som ny glans.


Relaterade artiklar


hur man kan räkna böjen examen i ett avgasrör
typer av Auto-Oil
Hur ändrar jag torkarbladen på ett begränsat Mitsubishi Montero?
hur man återställer däcket bildskärmen på en 2007 impala
hur man byter en massa sensor luftflöde på 1998 Nissan Sentra
Hur återställer jag en mätare olja liv på ett 2007 GMC lastbil?
hur man gör en hemmagjord mus fälla för fordon
hur man byter strålkastare på en 2000 kavaj
Hur byter jag växellådsolja på en 2001 Ford F150?
Hur hittar jag på radion koden i en 1995 BMW 318?