bränsletryck testverktyg

bränsletryck testverktyg

Du behöver:
bruksanvisning
. . Glödlampan

Bränsletryck Tester Tools bryta huvudsak in i två kategorier: vakuum kit testare och bränsletryck kit testare. Dessa enheter kan användas tillsammans med datorsystem i moderna fordon eller träs igenom bränslesystem i äldre bilar för att diagnostisera eventuella problem. Bränsletryck testare åt relativt billig, med de flesta enheter finns tillgängliga för under $ 100.

Bränsletryck Tester Kits

Bränsletryck testare kit som de tillverkas av Actron är avsedda för bilar med bränsle sprutas motorer. Adaptrar medföljer dessa kit för att passa inhemska bilmodeller som tillverkas av Ford, GM och Chrysler, bland annat. Enheten läser bränsle trycket genom en mätare kopplad till en slang som ansluter vid bränslefiltret, bränsleledning eller bränsle järnväg. Actron s bränsletryck test kit funktioner med fordonet körs eller avstängd.För äldre fordon som saknar bränsleinsprutning, bränsle /förgasare bränsletryck testare behövs. Dessa testare, som de tillverkas av Equus, är enkla apparater som mäter bränsletrycket utan att fästa verktyget direkt till fordonets insprutningssystem.

vakuumtryck Tester Kits

En vakuumtryck testare kit kan användas för att avgöra om droppar i bränsletryck orsakas av läckage bränsleledning, en defekt tryckregulator eller läckande bränsleinsprutningar. Tester kit som de tillverkas av Equus inkluderar adapter fästen för de flesta inhemska bilmodeller och ett enda stycke adapter för att ansluta till importera fordon. Medan en bränsletryck testare kit kan endast avgöra det aktiva trycket i ett fordons bränslesystem, kan ett vakuum testare kit avgöra var läckan kommer ifrån.

en korrekt testning Tool

Hitta ett bränsle verktyg provtryckning som passar ditt fordon är avgörande för att få en korrekt tryck läsning. De flesta inhemskt producerade provtryckning verktyg inkluderar adaptrar för USA byggda bilar, dock inte alla företag finns adaptrar för import fordon. Om du har en utländsk byggt fordon, kan det vara nödvändigt att konsultera en lokal återförsäljare att antingen få en behandling bränsletryck eller få information om var en lämplig bränsletryck läsare kan köpas. PSI avläsningar för särskilda bränsletrycket testare bör även höras, en 0 till 100 PSI läsning är den vanligaste.


Relaterade artiklar


hur man lossa muttrarna på en Suzuki reno
hur man målar tidigare målade plast bildelar
Hur placerar jag luft i däcken ford husbilen?
ska jag använda syntetisk olja i min Saturn?
hur ändrar insidan dörrlåset en 2000 toyota corolla
Hur dra jag en altenator bälte på en 2002 Hyundai Accent?
Hur berätta om ett batteri har en död cell
hur man återställer underhåll indikator på en Honda Odyssey
hur man rengör bilen ljus
hur man rengör bildelar