Hur placerar jag på en Pontiac registreringsskylt?

Hur placerar jag på en Pontiac registreringsskylt?

Man kan säga att skyltarna är standardiserade för att passa alla fordon, men det är faktiskt tvärtom. Regeringen mandat de exakta måtten på registreringsskyltar och de bestämmelser som krävs för att montera dem, tillverkarna måste bygga runt dessa krav. Montering av en registreringsskylt på en Pontiac kommer inte att skilja sig avsevärt från monteras på någon annan bil, särskilt en från GM: s breda stabila delområdena

Du behöver:. .
Platt skruvmejsel


1.
Leta registreringsskylten fyra monteringsskruvar, som kommer att monteras i toppen och botten av registreringsskylten urtaget cirka 4 inches från centrum på vardera sidan. Vissa nyare Pontiacs använda en top-monterad ljus registreringsskylt som något kan dölja skruvarna. Titta under den, regeringen säger skruvarna måste vara där
2
Vrid skruvskallarna moturs med en platt skruvmejsel och ta bort dem. . . Det ska finnas tillräckligt med skruv huvudet sticker ovanför ytan som du kan ta tag fastnat fästelement med en tång.
3.
Skjut registreringsskylten ramen (om så utrustad) över plattan så att dess monteringshål linje med de i registreringsskylten.
4.
Sätt in skruvar genom hålen i plåten eller plattan ram och tråd in dem för hand cirka tre varv. Fatta ditt skruvmejsel handtag med tummen och pekfingret och avsluta dra åt skruvarna. Håll skruvmejseln detta sätt kommer att bidra till skydd mot över-åtdragning av skruvar, vilket kan leda till strippad trådar och spruckna ramar plattan.

Tips och varningar


 • Vissa GM bilar kommer fabriken utrustade med "one-way" skruvar som har en liten ramp kastas i skruvhuvudet som kommer att driva din skruvmejsel huvudet om du försöker slå dem moturs. Om din bil fortfarande har dessa (de flesta återförsäljare bort dem innan de bilar såldes) kan du fånga skruvskallarna med vice grepp tång och trycker in dem så. Många maskinvaruproblem butiker med speciella verktyg för att ta bort dessa frustrerande fästelement.


 • Relaterade artiklar


  Hur ökar jag den mpg för en Volvo?
  hur man byter en headliner Jeep Cherokee
  federala föreskrifter för katalysatorer
  hur man kan måla stötfångare av gummi
  syntetisk blandningsolja förmåner
  hur man fixar dimmigt strålkastare
  hur man smörja universalkopplingar
  hur man återställer ett lågt tryck ljuset i en Toyota Tacoma
  hur man byter fjäderben på en 2001 corolla
  Hur rengör jag vit ström från ett batteri?