hur man rengör & Trim gummi

hur man rengör & Trim gummi

Fordonets kaross gjutning lägger trimma om dörrar på vardera sidan om en bil eller lastbil. I mitten av gjutning har en gummilist i det för att skydda fordonets dörrar från bucklor genom att göra objekt studsa istället för att orsaka kroppen skada. Ett objekt gnugga i sidan på en bil kan dra gummit ur gjutning så att den behöver beskäras och installera. Rengöring av gummi med gummi behandling kommer att hålla den mjuk, elastisk och hålla den från sprickbildning från värme och solljus skada

Du behöver:.
Brukskniv
. Liten platt skruvmejsel.
Gummi behandling gel pinne.


1.
Håll ena handen på gummilister nära det område där gummit drar ut ur kroppen gjutning på ett fordon. Tryck ned med handen och skär överflödigt gummi sticker ut från trim med en brukskniv.
2.
Stoppa slutet av gummi i listen och trycker in den i kanalen med en liten platt skruvmejsel. Gummit skall sätet innanför gjutning så att den inte kommer att sticka ut och dra ut igen.
3.
Placera applikatorspetsen av en gummi gel pinne på vänster sida av kroppen gummi gjutning.
4.
Kläm pinnen försiktigt och gå nerför sidan av fordonet till höger slutet av gummi. Tryck försiktigt på gummi och göra en kontinuerlig stig ner gummit. Låt gummi behandling torka helt innan du kör fordonet.

Tips och varningar


 • Gel-stick gummi behandlingar med en applikatorspetsen inte köra, så det finns inget behovet av att maskera bort områdena runt gummi för att inte få produkten på paint.
 • Trimma överskottet gummitätningar dörren och behandla dem på samma sätt med gummi behandling. Detta förhindrar dörrar fastnar på sälar i extrema minusgrader så fordonets dörrar alltid kommer att öppnas.
 • Unna gummitätningar runt dörrar, belysning och stammar för att hålla gummi smidig och upprätthålla ett effektivt fukt tätning i varje område.
 • bara att trimma gummi till storleken på den kanal där det passar. Klipp inte gummi på gjutning, sälar dörr eller något annat tätningar kortare, eller det kommer att låta fukt ansamlas bakom gummi och bryta ner det.


 • Relaterade artiklar


  vad är en generator rem?
  däcktryck övervaka verktyg
  hur du lägger transmissionsolja till en 1986 Honda
  Hur byter jag bränslepumpen på en 1993 BMW 318is?
  hur man gör en hemmagjord mus fälla för fordon
  Hur installerar jag en bränslepump i en 1968 Chevrolet 327 motor?
  Hur byter jag en luft kupéfilter för en 2005 Volkswagen Passat?
  hur koppla ur batteriet för att återställa datorn på en dodge
  hur du återvinner förpackningar motorolja
  Vilka är problemen orsakas av dålig ventiljustering?