hur man programmera om radion på en 2004 chevy banbrytande

hur man programmera om radion på en 2004 chevy banbrytande

Efter byte ett bilbatteri eller få tillbaka fordonet från butiken är det ofta nödvändigt att programmera radion. I 2004 Chevy Trailblazer kan komma med någon av tre olika fabrik radioapparater, beroende paketet som kom när bilen köptes. Lyckligtvis alla tre har liknande programmering metoder, som tar bara ett par klick på en knapp

Du behöver:.
2004 Chevy Trailbalzer
. Factory (eller OEM) radio.

Inställning av tid


1.
Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid till "ACC" (eller tillbehör ) inställningen. Det finns ingen anledning att starta motorn. Genom att vrida nyckeln till tillbehöret engagerar Trailbalzer elsystem utan slöseri med brinnande bensin.
2.
Tryck och håll "H" tills rätt timme visas på radions display. "AM" eller "PM" visas på displayen. Observera att på vissa modeller, stunden är knapp som anges med "HR".
3.
Tryck och håll "M" knappen tills rätt minut visas på radions display.Observera att på vissa modeller, stunden är knapp som anges med "MN".

Programmering favoritstationer


1.
Med nyckeln fortfarande satt till "ACC" eller tillbehör, tryck på strömbrytaren som finns i det övre vänstra hörnet av radion .Observera att ett unprogrammed radio kan ställa till en oanvänd bandbredd och statiska. Vrid volymen ratten moturs för att sänka volymen om störningar blir besvärande.
2.
Fabriksinstallerade Trailblazer radio möjliggör upp till 30 förinställda stationer på någon av AM, FM1, FM2, XM1 eller XM2 bandbredd. Tryck "BAND"-knappen för att välja bland dessa.
3.
Vrid "Tune" ringa för att nå önskad station. Alternativt, tryck på högerpilen på "SEEK"-knappen för att radion automatiskt söka efter nästa tillgängliga station. Stanna på önskad station.
4.
Tryck och håll ned någon av tryckknapparna numrerade från 1 till 6. Radion piper en gång när stationen är inställd. Pushing den här knappen i framtiden kommer att radion återgår till den förinställda stationen.
5.
Upprepa steg 2 till 4 för varje station önskad i förinställningen.

tips och varningar


 • Dessa steg är desamma för CD, kassett och CD, och sex-skivors CD-radio växlare ingår i de flesta av 2004 Chevy Trailblazer paket .
 • Denna artikel täcker inte navigationssystemet som ingår i vissa Trailblazer modeller. Se till navigationssystemet bruksanvisningen för instruktioner om hur du programmerar detta system.
 • Se bruksanvisningen för eftermarknaden stereo system, såsom Pioneer, Sony, Rockford Fosgate-och andra.


 • Relaterade artiklar


  hur reparera grumlig auto strålkastare täcker
  hur man bogsera en 2000 Honda Civic
  hur man ansluter ett batteri terminal
  hur man polera strålkastarna omfattar
  Hur återställer jag lyser efter gnugga förening dämpar finish på en bil?
  auto spray målningstekniker
  Hur justerar jag en strålkastare på en F-150?
  Hur byter jag 1996 jeep pvc-ventiler?
  överföring frågor i ett 2002 dodge stratus
  Hur ofta bör jag byta bmw syntetisk olja?