hur man kommer in över navigationen koden i en 2004 honda

hur man kommer in över navigationen koden i en 2004 honda

I 2004 års Honda Accord är valfritt navigationssystem kom med ett stöldskydd som. Om Accord förlorar ström och batteriet kräver en flygande start, en upplåsningskod är nödvändigt att sätta på systemet igen. Navigeringen är upplåsningskod och serienummer försågs med överenskommelsen vid det ursprungliga inköpstillfället. En Honda återförsäljare kan också ge dig låsa upp koden, om nödvändigt, kostnadsfritt
1.
Hitta din upplåsningskod. Den ursprungliga koden bör vara i din instruktionsbok på ett kort. Du kan också få koden genom att besöka Honda Ägare Links webbplats eller genom att ringa en Honda återförsäljare. Du måste uppge ditt Fordonets identifieringsnummer (VIN).
2.
Starta fordonet. Honda Instruktionsboken anger att fordonet måste vara påslagen.
3.
Ange ditt fyrsiffriga upplåsningskoden när det efterfrågas. Ditt navigationssystem kan försöka initiera GPS beroende på hur länge batteriet kopplades bort. Om den gör det, kommer du till en skärm som ber dig att inte stänga av ditt fordons under 10-minuters initieringen.
4.
Vänta tills du blir den ansvarsfriskrivning skärmen. Detta betyder att ditt navigationssystem har rätt olåst och är redo att använda.

Tips och varningar


 • Om du var tvungen att gå online eller ring en Honda återförsäljare få din kod, skriv ner det på en säker plats för framtida referens.
 • 2004 Honda Instruktionsboken sägs att du har 10 försök att ange korrekt upplåsningskod. Du måste stänga av bilen och slå på den igen för ytterligare 10 försök.


 • Relaterade artiklar


  hur man reparera en kylarslangen
  Hur dränera jag vätskan servostyrning på en 1993 honda?
  hur man installerar rulla kastruller
  hur du tar bort batteriet i en Audi A4
  hur man bygger bromsok på en 1982 corvette
  bränslefilter begränsningar
  hur man byter en 2004 Dodge Stratus glödlampa strålkastare
  hur att förnya min tallrik florida licens
  fördelar och nackdelar med torsionsstavar
  Hur byter jag bränslefilter på en 7.3l F250?