felsökning av en 1997 Honda Civic LX

felsökning av en 1997 Honda Civic LX

Din 1997 Honda Civic LX sedan representerar en sjätte generationens Civic med en förbättrad utseende och bättre teknik, inklusive en 1,5-litersmotor. Hålla din bil i toppskick kan vara givande. Till exempel har en 1997 Honda Civic LX Sedan 4D i utmärkt skick med 148. 000 miles en återförsäljare värde i detaljhandeln $ 4,190, och med augusti 2010, enligt Kelley Blue Book. Håll din 1997 Honda Civic LX söker nya för att hjälpa behåller sitt värde, och spara pengar i reparationer av felsöker problem med din bil.

Du behöver:
Cross-skruvmejsel (tillval)
. Vanlig skruvmejsel.
Coin (tillval).
Flak lastbil.
Lastbil med hjul lyft utrustning (tillval).

trasig säkring


1.
Förvandla din tändningen till "Lock" och se till att du har alla elektriska enheter avstängda, inklusive strålkastarna, när något elektriskt i din 1997 Honda Civic LX slutar fungera. Denna situation kan innebära en säkring har gått. Alla elektriska enheter i bilen har säkringar för att hindra dem från överbelastning.
2.
Ta ut säkringen lock genom att dra locket nedåt. Du kan hitta det inre säkringsboxen på förarsidan under instrumentbrädan. Dra säkringsdosan ur sin gångjärn att ta bort den och få tillgång till säkringar. Du kommer att hitta en annan säkringsskåp placerad i motorrummet när du öppnar din bil huva. Hitta rutan bredvid batteriet, och tryck på fliken längst upp på rutan för att svänga upp luckan.
3.
Läs diagrammet på locket till säkringsdosan, som visar du som säkring kontroller som elektriska tillbehör i din bil. Dra ut säkringen när du hittar en som matchar ledig elektriska enheten med hjälp av en säkring avdragare, som du hittar i det inre säkringsdosan. Använd en cross-skruvmejsel för de större säkringarna i under-huven proppskåp, som ligger bredvid batteriet. Du kan se att en säkring har gått genom det trasiga eller bränd trådelement inuti säkring, som du kan se genom säkringen fönstret.
4.
Tillbaka utbrända säkring med en ny säkring av samma strömstyrka. Du hittar amp betyg färgkodade med röda som 10, blå 15, gul 20, och grön som 30 ampere. Även säkringen rutorna har ersättning säkringar, se till att du köper mer säkringar för att ersätta de du använder.

Moonroof stänger inte


1.
Manuellt stänga moonroof av din 1997 Honda Civic LX om den elektriska motorn inte kommer att stänga den, genom att först kontrollera att se om moonroof motorn säkring har gått. Om du ser en trasig säkring, byt ut den mot en säkring av samma eller lägre betyg. Försök att se om den elektriska motorn kommer nu att stänga moonroof.
2.
Leta moonroof verktygslådan i bagageutrymmet om säkringen för moonroof inte har gått.
3.
Ta bort den runda kontakten i mitten av headliner, duken material på taket på din Civic, med ett mynt eller en skruvmejsel.
4.
Sätt moonroof skiftnyckel i uttaget ligger bakom den runda headliner kontakten. Helt stänga av moonroof genom att vrida nyckeln medurs.
5.
Ta bort moonroof nyckel, byt sedan ut den runda kontakten.

Bogsering din bil


1.
bogsera din bil på en platt lastbil, det ideala sättet att bogsera din 1997 Honda Civic LX.
2.
bogsera din Honda med framhjulen från marken om du inte kan få det bogseras med platt-säng lastbil. Använd en lastbil med hjul-lyft utrustning, två roterande armar som passar under framdäcken på bilen.
3.
Frigör parkeringsbromsen och flytta den manuella överföringen av din Honda Civic till "Neutral" position om du måste ha den främre hjulen på marken på grund av bil skada. Detta bidrar till att skydda överföringen. Frigör parkeringsbromsen, starta motorn, växla till "D4" körställning, och sedan till "N" eller "neutral" position om du har en automatisk växellåda och du måste ha framhjulen på marken. Stäng av motorn

tips och varningar


 • aldrig bogsera bilen av stötfångarna -. Stötfångarna kan bli allvarligt skadad eftersom de inte kan försörja bilens vikt.


 • Relaterade artiklar


  hur man torka ut auto matta
  Hur ändrar jag tändstift på en Subaru Impreza WRX?
  hur man programmerar nyckelbrickan för en Lincoln LS
  hur man återställer olja varning om en Pontiac Aztek
  hur man fixar 2002 mustang bromsar
  Hur byter jag en BMW Mini dimma glödlampa?
  Hur öppnar jag en motorhuv på en 1993 BMW?
  Hur byter jag bränslepumpen på en 1993 BMW 318is?
  hur ändrar kabinluften filter i G35
  hur man ändrar Hummer H2 bromsbelägg