bil startmotorn problem

bil startmotorn problem

Bilar innehåller många komponenter som gränssnitt så att bilen skulle starta effektivt. En bil startmotorn är en sådan komponent, men om den inte fungerar korrekt kan det störa en bil verksamhet. Du kan hitta dig själv rider din tumme att arbeta, om den slocknar oväntat

Definition

En bil startmotorn, hänvisade också till ett som förrätt relä, är en mekanism som använder en elektrisk laddning för att aktivera motorn. Bil förrätt solenoider finns normalt i startmotorn.

Funktion

Bil förrätt solenoider få en elektrisk ström från batteriet. Dessa solenoider får också en ström ur tändningslåset när den är aktiverad. Denna aktivering gör att bilen startmotorn för att skicka en ström till startmotorn, som sedan engagerar kolven rörelser i bilens motor.

Problem

En bil startmotorn kan uppleva problem på grund av ett antal batteri-relaterade frågor. Ett batteri som är döda eller låg effekt, kan ett batteri kabelanslutning som har blivit löst, eller en felaktig positiv batterikabeln orsaka bil startmotorn problem. Om en bil startmotorn misslyckas, kan det inte engagera startmotorn, som en följd bilen inte startar. Symtom på bil förrätt magnetventiler vara snabb klickande ljud när en förare försöker starta motorn.


Relaterade artiklar


hur du tar bort bakhjulet dubbar
rensar munstycken Vindrutespolare
hur man återställer Mini Cooper serviceintervallvisningen
hur man byter luften kupéfilter på en Mazda 3
hur man byter en fjärrstyrning batteri i fjärrkontrollen
hur du lägger transmissionsolja till en 1986 Honda
tips för att hålla din nya bil nice
hur man byter däck på en Jeep Grand Cherokee
vad som orsakar broms rotorer till rost?
hur man öppnar en antik oljefilter