Hur byter jag strålkastarna på en Honda Accord 2004?

Hur byter jag strålkastarna på en Honda Accord 2004?

Alla bilar bryta ned från tid till annan, och när de gör det dessutom bra att kunna göra åtminstone några reparationer på egen hand. Honda Accords är solida, kvalitet bilar, men de. Även detta kommer att kräva visst underhåll på gång. Ett jobb att även bilens nybörjare kan hantera är att ersätta en utbränd strålkastare. Samtidigt som det skulle till affären kan kosta dig så mycket som $ 100, är jobbet nästan lika enkelt som att byta en glödlampa hushåll ljus

Du behöver:
ersätter
glödlampa Nr 9005SU.


1.
Park Honda Accord på en plan yta och engagera parkering paus. Öppna huven och gå till platsen strax bakom utbrända glödlampan.
2.
Leta ut nätkabeln löper från Hondas elektriska system till strålkastarna församlingen. Ta tag i anslutningen i baksidan av strålkastare och tryck sidoflikarna koppla ur den.
3.
Tryck på lampan i försiktigt medan vrida det åt vänster. Det kommer att släppa, och du kommer att kunna dra det är gratis och kasta det på rätt sätt.
4.
Sätt den nya lampan och vrida den åt höger för att låsa fast det. Koppla sedan in kabeln tillbaka till strålkastare församling. Stäng huven.


Relaterade artiklar


vad är en generator rem?
broms verktyg för en 2000 Chevrolet
Hur fixar jag en strippad vindrutetorkare?
hur man bogsera en 2000 Honda Civic
2005 Dodge Grand Caravan 60k underhåll lista schema kontrollera
Hur byter jag en registreringsskylt täcka på en Mazda CX-9?
hur ändrar passagerarutrymmet filter i 2002 Tahoe
vad är skillnaden mellan 2-cykel olja & motorolja?
BMW diagnosverktyg
hur man kan öka bränsle körsträcka med underhåll