hur man måla om gummi på en vindruta

hur man måla om gummi på en vindruta

Gummipackningar är utformade för att säkra vindrutan på en bil. Solljus och hårda väderleksförhållanden så småningom kommer att leda till att gummipackningen att blekna och torka ut. Ett alternativ är att ersätta den gummipackning med en ny. Ett annat och billigare alternativ är att måla om gummipackning. Ommålning gummipackningen är en enkel procedur som lätt kan göras. Ommålning gummipackningen inte bara förbättrar utseendet på bilen, men det ger mer livslängd för packning och mer skydd för vindrutan.

Du behöver:
Blue målartejp
. Tidningar.
Färg i sprejburk eller trimma färgämne.


1.
Rengör gummipackningen med milt rengöringsmedel och varmt vatten. Använd en slipkloss rensa bort sot, smuts och skräp. Paint följer bättre på en ren yta. Låt packningen för att torka.
2.
Skydda vindrutan och omgivande ytan på bilen med tejp och tidningar. Tejp runt gummipackningen med blå målartejp. Gör en blå bård runt hela vindrutan. Täck vindrutan med tidningen och säkra tidningen genom att tejpa den till den blå bården. Upprepa processen på motorhuven och taket på bilen. Utöka tidningen 1 till 2 meter från vindrutan. Målet är att skydda huven på bilen när gummipackningen är sprayat.
3.
Köp en aerosol färg som är avsedd för auto-detaljer. Färgen kan köpas på en bildelar butik eller ett lokalt hem-förbättring butik. Det andra alternativet är att köpa ett färgämne, som Forever Black, som särskilt utsetts för gummi gjutning.
4.
Paint gummipackningen med aerosol. Håll kan 8 till 10 inches över packningen. Applicera flera ljus lager än ett tjockt lager. Låt färgen torkat ordentligt mellan applikationer.
5.
Bort tidningen och tejp. Först ta bort tidningen, ta sedan bort den blå bandet.


Relaterade artiklar


Hur byter jag en F350 fönster regulator?
överföring fordonsindustrin verktyg
Kia Sportage felsökning
Hur installerar jag en främre stötfångare på en 2000 honda?
Buick auto luftkonditioneringen felsökning
hur man rengör bildelar
bromsen luftnings instruktioner
Hur gör jag rent en runda banker turbo luftfilter?
hur man balanserar däckslitage
Hur tar jag bort hornet knapp på en 1987 325i?