överförs via en bil

överförs via en bil

Den förbränningsmotorer av bilar generera ström från bränsle. Denna makt skall skickas effektivt med olika delar i en bil i bilen för att köra. Ett överföringssystem används för detta ändamål

Definition

Den oberoende system används för att anpassa vridmoment, eller kraft rörelse och hastighet från en strömkälla och överlämna det till en annan enhet med hjälp av växel . Utväxling är förhållandet mellan rotationshastigheten mellan fler än en växel.

Funktion

bilmotorer köras i hastigheter som inte tillåter lätt täta start, stopp eller fartminskning. De växlar i transmissionen kompensera mellan växling och varvtal, vilket gör motorn att bromsa samtidigt öka graden av vridmomentet som behövs för att leverera erforderlig effekt.

Process

Utväxlingsförhållanden växla mellan växlarna som motorvarvtal förändring. Denna växling utförs antingen automatiskt av systemet för bilar, eller manuellt med hjälp av bilen operatören. Power sänds från överföring genom ett schakt enhet kallas drivaxeln, som bär denna makt till skillnader, eller enheter i bilen konstruerad för att överföra vridmomentet till andra komponenter som driver bilen hjulen.


Relaterade artiklar


Buick auto luftkonditioneringen felsökning
hur man byter en glödlampa i en krona
hur man installerar en startmotor
däck specifikationer för Firestone fr690
Hur ändrar jag en luftkonditionering filter i en 1997 Honda CRV?
Vilka är ingredienserna i motorolja?
Hur man monterar en front registreringsskylt till en Ford kontur
Felsökning av en överhettad radiator
Hur dra jag en altenator bälte på en 2002 Hyundai Accent?
hur man rengör jeep sufflett fönster