överföring frågor i ett 2002 dodge stratus

överföring frågor i ett 2002 dodge stratus

från 2002 Dodge Stratus var medlem i den andra generationen av Stratus och ansågs som en sportig medelstor erbjudande. Alla modeller av 2002 Dodge Stratus fanns tillgängliga med automatisk växellåda, och R /T modeller erbjuds med en manuell växellåda som standard. I 2002 års modell såg signifikanta förbättringar jämfört med 2001 års överföring, men fortfarande var föremål för vissa problem.

Transmissionsfel

nummer ett registrerat klagomål på CarComplaints. com för 2002 Dodge Stratus är transmissionsfel. Transmissionsfel kan vara ett resultat av många faktorer, inklusive brist på underhåll och felaktiga delar. En transmissionsfel: överföring kommer inte längre att byta växel.

Transmission Slipping

Den andra vanligaste klagomålet på CarComplaints. com för 2002 Dodge Stratus slirar av transmissionen. Detta inträffar när överföringen "glider" i friläge, och Stratus känns som det tappar fart eller kraft inte längre skickas till hjulen. Efter slip, kommer överföringen fungera som avsett.

Clutch bär ut

När utrustad med en manuell växellåda, kommer 2002 Dodge Stratus R /T kräver att kopplingen ska kunna bytas ut med jämna mellanrum. När kopplingen slits ut, kan den orsaka avvikelser och /eller inte kommer att engagera sig för korrekt växling. Kopplingen är en normal slit-och-riva objekt.


Relaterade artiklar


hur man installerar en startmotor
hur du återvinner transmissionsolja
Hur ändrar jag 2001 förorts bromsbelägg fram broms?
auto organ målarverktyg
Hur byter jag en baklykta på en 2008 Sebring cabriolet?
Hur problem jag felsöka i en BMW 550?
hur ändrar kroppen montera på en 1978 corvette
Hur installerar jag Delco durastop bromsbelägg på en 1997 C5 corvette?
Hur tar jag bort en Ford Super Duty strålkastare?
hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för en Grand Cherokee