hur man målar tidigare målade plast bildelar

hur man målar tidigare målade plast bildelar

Målar en bil kan variera från lätt till svår beroende på din erfarenhet måla en bil. Processen att måla plast är detsamma som processen att måla metall. Den enda skillnaden mellan plast och metall är att plast är mer bräcklig och benägna att bli kliad på slipningen processen. Räkna med att spendera ungefär två tredjedelar av din tid på att förbereda bilen för målning och andra tredje målningen bilen. Bilen skall målas inomhus, i en vind-fri miljö

Du behöver:. .
Tvål
Vatten.
Tvätt dukar.
Koppartråd.
Fett och vax remover.
Låg-slippapper.
Power Sander.
Målartejp.
Tjockt papper.
Automotive primer.
Sprutpistol.
Uretan bil färg.
Automotive klarlack.


1.
Rengör bilen ordentligt med vatten och tvål bil. Anslut en koppartråd från ramen av bilen till ett jordat föremål, vilket kommer att hindra damm från att vara elektriskt laddade till bilen
2
Fäst låg slippapper till makten. . Sander. Koppla in Power Sander. Sand färgen bort av plast kroppen du vill måla om. Sand färgen lager tills du kommer till lager grundfärg.
3.
Med vax och fett remover till en trasa. Med en fuktad trasa, rengör delar av bilen du planerar att måla. Täck fönstren med tjockt papper. Tejpa pappret till bilen, som omfattar delar av bilen färgen skall inte tillämpas på.
4.
Lossa och ta ut behållaren pistolen. Fyll sprutpistolen hopper med fordonsindustrin primer. Täta sprutpistolen intag genom att skruva tratten tillbaka in i pistolen. Applicera primer för plast auto kroppsdelar som kommer att målas. Slipa lager grundfärg för att göra pälsen jämn och slät.
5.
Lossa och ta ut behållaren pistolen. Fyll sprutpistolen hopper med fordonsindustrin färg. Täta sprutpistolen intag genom att skruva tratten tillbaka in i pistolen. Spraya ett tunt, jämnt lager av fordonskomponenter måla över plast auto kroppsdelar som var primas. Låt färgen torka i 15 minuter. Applicera ytterligare ett lager av bil färg. Låt denna färgskikt för att torka.
6.
Lossa och ta ut behållaren pistolen. Fyll sprutpistolen hopper med fordonsindustrin klarlack. Täta sprutpistolen intag genom att skruva tratten tillbaka in i pistolen. Spraya klarlack över den målade området.
7.
Låt klarlack torka i 15 minuter. Applicera en annan päls. Tillåt att pälsen torka. Applicera en sista lager klarlack och sedan låta bilen torka i 90 minuter. Ta bort papperet och tejpen som skyddade områden inte tänkt att vara målade medan du väntar för pälsen att torka.

tips och varningar


 • lack kan ta flera skikt för att uppnå en slät yta.
 • Måla med tunna lager av fordonskomponenter uretan färg .
 • Vid slipning av primer, vara noga med att inte sand ner till skikt av plast.
 • Det är mycket viktigt att sand, prime och måla en bil i ett väl ventilerat, vind miljö. Det är också mycket viktigt att bära skyddsglasögon och andningsskydd. Håll din kropp delar som omfattas, så att färgen inte kommer i kontakt med den.


 • Relaterade artiklar


  instruktioner för hur man byter olja på en 2007 Jeep Grand Cherokee
  hur ren trasa suffletter
  Hur gör jag rent batterielektroder?
  Hur byter jag en Jack & reservdäck i en 2003 ford focus?
  Hur fixar jag bromsar för en Mazda skyddsling LX 2001?
  hur man rengör tjära bort billack
  hur man fixar en Toyota Camry ljus broms
  hur man byter fjäderben på en 2001 corolla
  hur man byter en hög bromsljus på en PT Cruiser
  hur man stänger en elbil fönster