hur man rengör c5 fälgar

hur man rengör c5 fälgar

Varje bil entusiast vet att hjulen att fordonet sitter på är extremt viktiga för hur ett fordon ser ut. Detta är ännu mer sant med en högpresterande bil som C5 (femte generationen) Corvette. Rengör din Corvette hjul regelbundet för att upprätthålla sin kondition och utseende. Rengöring av en uppsättning lättmetallfälgar är en enkel process med rätt tillbehör. Rengör hjulen när bilen är tvättad

Du behöver:.
Vatten
Slang eller makt bricka.
Wheel renare.
Wheel rengöringsborste.
Luddfri trasa.
Wheel polish eller vax.
Tire dressing.
Automotive schampo.
Tvätta mitt.
Handduk eller applikator svamp.


1.
Tvätta resten av bilen innan detalj hjulen. Använd en bra bil schampo och massor av vatten. Kontrollera att det inte finns något skräp på tvätta mitt som skulle kunna repa lacken. Efter att bilen är ren, skölj hjulen med en slang eller en makt bricka. Se till att du sköljer inne i ekrarna samt i hjulhuset för att lossa eventuellt löst skräp.
2.
Rengör hjulen med en tvätt vante och en hög kvalitet men milt rengöringsmedel hjul tillverkade speciellt för lättmetallfälgar. Använd rikligt med tvål och vatten. Använd en liten mjuk-borst hjul rengöringsborste indränkt i såpa och vatten för att rengöra mellan hjulens ekrar.
3.
Skölj hjulen med färskt, rent vatten, se till att alla av tvål spolas av. Torka hjul med luddfria frotté handdukar, kör handduken mellan ekrarna för att få hjulen helt torr.
4.
Använd en hög kvalitet polish lättmetallfälgar på hjulen om de är kromat eller polerat. Om de är målade aluminiumfälgar, använd en kvalitet fordon vax för att ge dem en skyddande yta. För att slutföra hjulet detaljer, gäller däck dressing på däck med en handduk eller liten applikator svamp.


Relaterade artiklar


hur man låsa upp en chevy fabrik cd-spelare
Hur gör jag rent en lins bil tillbaka?
hur man frigöra en vindruta torkare
hur wetsand strålkastare
hur ta reda på mått för en viss däckstorlek
hur man byter fjärrstyrning fjärrkontrollen batteri i en Buick
hur man ändrar skivbromsar på en 2004 Silverado
vad är skillnaden mellan 2-cykel olja & motorolja?
hur man installerar en startmotor
Hur installerar jag en bränslepump i en 1988 BMW 325i?