hur man byter en dvärgbrytare

hur man byter en dvärgbrytare

Dvärgbrytare används typiskt i stället för säkringar i bilar och andra makt utrustning. Sådana brytarna är i allmänhet bara något större än säkringar och innehålla en liten knapp som kan tryckas för att återställa dem bör de "löst" eller urkopplad på grund av strömavbrott spik eller uppsving. Även avsedd att användas på nytt efter de sällsynta enstaka strömtopp, kan dessa dvärgbrytare misslyckas under en tid och bör ersättas snarast

Du behöver:.
Par i nål-plattång.


1.
Tag bort den trasiga dvärgbrytare från brytaren boxen som du skulle en vanlig säkring. Använd ett par nål-plattång att försiktigt klämma runt kanterna på miniatyr brytaren och sedan försiktigt dra utåt från brytaren vägguttaget.
2.
Ta felaktiga dvärgbrytare längs med dig till din lokala bil-butik eller den återförsäljare som tillhandahåller försäljning och service på din maskin där brytaren används.
3.
Köp en ny ersättare dvärgbrytare baserad på Den information som skrivs på den felaktiga en. Alla brytare har volt och ampere betyg information tryckt på dem. Om det behövs använder ett förstoringsglas för att läsa betyg på miniatyr brytaren. Den nya måste vara avsedd för samma spänning och samma amperetal.
4.
Installera den nya miniatyr brytaren i den tomma kortplatsen som den felaktiga en togs bort. Titta på stiften på brytaren och sedan inspektera uttaget. Anteckna hur effektbrytaren stiften ska ligga med uttaget. När brytaren är orienterad så att den parar rätt mot sockeln, trycker den helt på plats antingen tills det klickar eller så kan den inte sättas längre in.
5.
Slå på strömmen verktyg, utrustning eller fordon och använda tillbehör för vilken brytaren nätaggregat. Om den nya brytaren kopplar efter byte, som kräver en återställning, ta din utrustning till ett servicecenter bestämma var den elektriska kort är.

Tips och varningar


 • aldrig ersätta någon säkring eller överspänningsskydd med större spänning eller strömstyrka kapacitet än originalet. Om säkringen eller brytaren fortsätter att skadas, kan det indikera en elektrisk kort på den utrustning som orsakar problemet. Med hjälp av en högre rating säkring eller överspänningsskydd kan då låta ledningar överhettas och orsaka en elektrisk stöt eller brandfara.


 • Relaterade artiklar


  Hur refinish jag automatisk klädsel?
  hur till check chocker
  hur man byter en stuga luftfilter på 2004 honda
  hur man polera gelcoat med regn x
  Hur rengör jag KMC hjul?
  hur man byter luften i kabinen filtret i en 2007 Honda accord
  hur man ändrar skivbromsar på en 2004 Silverado
  Hur öppnar jag huven på en 1990 chevy lumen?
  hur man rengör hjulen på min Volkswagen
  hur man ändrar Hummer H2 bromsbelägg